Sahabat Que 'Silent Readers'

Perkahwinan Asyraf Muslim Dan Wan Sakinah | Bekas Tunang Wan Sakinah Dakwa Pertunangan Putus Kerana Ashraf Muslim

7/21/2013 09:58:00 pm

Perkahwinan Asyraf Muslim Dan Wan Sakinah | Bekas Tunang Wan Sakinah Dakwa Pertunangan Putus Kerana Ashraf Muslim | Melalui rancangan Melodi TV3, bekas tunang Wan Sakinah Ahmad Saburi, 29, yang tidak dinamakan telah muncul menerangkan tentang pertunangannya dengan wanita itu yang sebelum ini terputus gara-gara Ashraf Muslim, 32, menjalinkan hubungan dengannya.


Beliau turut menambah yang hubungan Ashraf dengan Sakinah sudah berjalan sewaktu pelakon itu masih bergelar tunang kepada Dayana. 
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
Rasanya hubungan antara Sakinah dengan Ashraf Muslim bermula bukan sembilan bulan selepas Ashraf berkahwin, malah sebelum dan semasa Ashraf dalam pertunangan dengan tunangnya (Dayana) dan saya dan Sakinah masih bertunang.
Pada masa itu saya memang frust, kerana saya sudah hampir berkahwin. Saya tidak boleh menafikan yang pertunangan kami terputus kerana dia (Sakinah) ada hubungan dengan Ashraf Muslim.
Alhamdulillah, apa yang Ashraf Muslim nafikan sebelum ini akhirnya terbongkar. Apa yang pernah saya suarakan sebelum ini dipersoalkan oleh orang luar sama ada saya memfitnah, tapi sekarang sudah terbukti.
Sambil menyuarakan simpatinya pada Dayana, bekas tunang Wan Sakinah turut memberitahu sebelum ini apa yang diperkatakan olehnya tentang Ashraf menjalinkan hubungan dengan tunangnya tidak dipercayai orang kerana mereka menganggap Ashraf seperti ustaz. Beritahunya lagi, pertunangan dia dan Sakinah terputus 25 hari sebelum mereka melangsungkan perkahwinan.

Mendoakan kebahagiaan mereka (Ashraf dan Sakinah) sehingga ke akhir hayat, bekas tunang Wan Sakinah turut menasihatkan Ashraf agar tidak lari dan bersikap seperti lelaki budiman kerana apa yang dilakukan (berpoligami) tidak salah.

sumber: http://www.kakibising.com/2013/07/bekas-tunang-wan-sakinah-dakwa-pertunangan-putus-kerana-ashraf-muslim.html

You Might Also Like

5 comments

 1. Tak habis2 kisah Asyraff ni...

  ReplyDelete
 2. Lelaki2... Uurrmm..

  ReplyDelete
 3. Kesian abang tu nak kawin x jadi...

  ReplyDelete
 4. bunga bukan sekuntum...dia tercipta bukan untuk mu wahai bekas tunang...

  ReplyDelete
 5. Bersabarlah byk2 wahai Dayana Lokman. Kebanyakan lelaki hari ni mmg mcm tu, bkn saja yg muda malah lelaki2 yg dh pencen pun byk yg gatal2 lg bila lihat anak dara, yg si anak dara ni pun mmg tak blh kawal diri lagi bila melihat lelaki2 yg glamaour dan mantap kewangan! mmmmmmmmmmmmmm dunia! dunia!

  ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad