Sahabat Que 'Silent Readers'

Gambar Perkahwinan Abby Abadi Dan Farhan | Selamat Pengantin Baru

7/22/2013 05:49:00 pm

Gambar Perkahwinan Abby Abadi Dan Farhan | Selamat Pengantin Baru | Barakallah lakuma,wa baraka ‘alaikuma wa jama’a bainakuma fie khair.


Tahniah diucapkan ke atas Abby Abadi atau nama sebenarnya Arbaiyah Abdul Manan atas pernikahan beliau baru-baru ini dengan jejaka bernama Farhan atau nama penuhnya Muhammad Noor Farhan Che Bakar yang berusia lebih muda darinya.
lagi gambar, Klik TAJUK ENTRI ni
Dikatakan suami bekas Pelakon dan penyanyi ini bekerja sebagai pembantu Butik Abby Abadi dan berasal dari Kelantan.
Semoga Abby Abadi menjadi isteri yang solehah dan moga-moga hubungan mereka sebagai suami isteri berkekalan dalam bahagia sehingga ke Syurga..
gambar perkawinan Abby Abadi

Gambar perkahwinan Abby Abadi dan Farhan 1
Gambar perkahwinan Abby Abadi dan Farhan 3
Gambar perkahwinan Abby Abadi dan Farhan 4
Gambar perkahwinan Abby Abadi dan Farhan 6

You Might Also Like

3 comments

  1. Alahai budak lagi ..hehehe

    ReplyDelete
  2. kalau jodoh tak kemana....tua ker muda ker janji bahagia dan paling penting dua2 boleh sama2 mendidik dan membimbing pasangan masing yg serba kekurangan....

    ReplyDelete
  3. nasihat saya kpd pasangan ini agar menjaga dgn penuh tanggungjawab 3 org anak yg sedia ada itu. Ingat! mereka sentiasa dahagakan kasih sayang kedua belah pihak iaitu Abby dan Farhan. Walaupun Farhan adalah seorang bapa tiri, tetapi ingatlah amanah Allah, menjadi suami kpd Abby Abady bermakna automatik anda (Farhan) jugak tlh dipertanggungjwbkan ats penjagaan serta kasih syg kpd ketiga2 mereka, tidak rugi berbuat baik serta berlaku ikhlas kpd mereka kerana Allah sentiasa memerhati kita dan akhirnya setiap kebaikan yg anda curahkn kpd mereka akn terbalas dgn ganjaran Allah SWT yg tdk ternilai kelak! Kesabaran yg tinggi adalah asas kpd peribadi yg mulia, masyarakat sdg menilai kebaikan anda serta mendoakan kebahagiaan abadi d dunia hingga k akhirat! Aaaamiiiiiiiiiiin.

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad