Sahabat Que 'Silent Readers'

Proses Kehilangan Jari Selepas Dipatuk Ular Berbisa (7 GAMBAR) | SANGAT NGERI !!!

7/10/2013 03:31:00 pm


Proses Kehilangan Jari Selepas Dipatuk Ular Berbisa (7 GAMBAR) | SANGAT NGERI !!! | Korang pernah dipatuk ular atau melihat depan mata sendiri kejadian menakutkan ini? Kali ini Abe nak kongsikan bersama anda semua beberapa keping gambar proses atau kesan dari patukan dari ular berbisa ini.


Biasanya racun yang dimiliki oleh jenis ular cobra atau kala jengking jenis tertentu, sungguh berbisa. Walaupun mangsa patukan terselamat tetapi bahagian yang dipatuk bakal cacat dalam waktu yang sangat singkat.
baca lagi & lagi GAMBAR NGERI ni, Klik TAJUK ENTRI ni
Beberapa keping gambar yang menunjukkan kesan patukan berbisa ular berbisa ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.sumber: http://www.bebudak.com

You Might Also Like

0 comments

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad