Proses Kehilangan Jari Selepas Dipatuk Ular Berbisa (7 GAMBAR) | SANGAT NGERI !!!


Proses Kehilangan Jari Selepas Dipatuk Ular Berbisa (7 GAMBAR) | SANGAT NGERI !!! | Korang pernah dipatuk ular atau melihat depan mata sendiri kejadian menakutkan ini? Kali ini Abe nak kongsikan bersama anda semua beberapa keping gambar proses atau kesan dari patukan dari ular berbisa ini.


Biasanya racun yang dimiliki oleh jenis ular cobra atau kala jengking jenis tertentu, sungguh berbisa. Walaupun mangsa patukan terselamat tetapi bahagian yang dipatuk bakal cacat dalam waktu yang sangat singkat.
baca lagi & lagi GAMBAR NGERI ni, Klik TAJUK ENTRI ni
Beberapa keping gambar yang menunjukkan kesan patukan berbisa ular berbisa ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.sumber: http://www.bebudak.com

Artikel Menarik Lainnya0 comments:

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts