TERGEMPAR: (Gambar) Analisis Penampakan HANTU Di UiTM Machang, KELANTAN


Gambar penampakan hantu kali ini dikirimkan oleh.. oleh sapa ye.. Arif rasanya. Tengok kat belakang anak gadis tu, ada macam kepala orang kat sebalik tingkap. Pengirim menyertakan teks tersebut:
baca lagi & lagi GAMBAR yang di ZOOM, Klik TAJUK ENTRI ni
nih gmba kawan aku... dia amik kat uitm tmpat aku ngaji...time nih smua student dah cuti sem. tggl budak2 yg amik kursus keusahawanan jer..
time tuh pkul 11 lbih lar(baru abis kursus kat bilik kuliah). dia saje2 jer amik gmbar time tuh... biler balik bilik nampak benda tuh... trus diorg xleh tido mlm tuh...
location uitm machang kelantan, blok A, blakang tuh tandas lelaki...
Lokasi: UiTM Machang, Kelantan. Blok A, Tandas lelaki.

Memang ada makhluk lain yang berada di sekeliling kita. Kadang-kadang 'mereka' ini sentiasa memerhati apa yang kita buat. Tu la orang kata, lepas abih kuliah balik bilik terus, jangan merayau-rayau ambik gambar. Dah terambik gambar hantu. Ada apa-apa ke kat UiTM Machang ni? Dengar cerita kawasan dia keras. Sapa-sapa budak UiTM Machang kat sini?!

Artikel Menarik Lainnya



11 comments:

Saper aku? said...
This comment has been removed by the author.
Herma Julianny said...

nampak macam pompuan bertudung..
sebab tu saya tak berani nak bergambar lewat malam mcm tu...
eeeee....

dayteenlea said...

bahaya2

Norain Ujang said...

ishh... nape lah ambik gambar malam-malam

Mk Syahir said...

dia ada dimana-mana..hehe

Kesuma Angsana said...

pun ada citer macam tu juga entahlah

Kumbang Jingga said...

nmpak mcm hantu perempuan bertudung dlm image tu

Anonymous said...

aku slalu masuk tandas tu, kadang2 tu rope yang cleaner letak, haha aku da test wat experimen da aritu ngan kawan aku, lebih kuang je gambo

Anonymous said...

Tu toilet seat la, ak ex student situ, aku sndri g tgk mnde ape tu, makcik cleaner yg taruk..

Nina Maslizza said...

image tak clear sngt..so,tak boleh nak kata hantu..

Kak Tie said...

hantu ke tu?

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts