DASYAT: (Gambar) Iklan Macam Ni Pun Ada Jugak? Dasyat, Dasyat...

Dasyat sungguh iklan ni. Sesiape berminat boleh la tepon.. Abe tak tau dia punya tarikh tutup.. Cuma Abe dapat tengok, kertas yang digunakan tidak bermutu la.. Cuba la buat banner elok sikit... Mesti ramai yang minat... 

*Desparade bebnor dah ni kot, hurmmmmm...

6 comments:

{ luqman zakaria } at: 10/02/2012 11:26 pm said...

wooo..sampai macam nih sekali~

{ Syakir Rahman } at: 10/02/2012 11:39 pm said...

kalo ank prempuan tuh boleh trima la jugak, tpi kalo lelaki, must be sumthing wrong...ahahahaha

{ yayahnasake } at: 10/03/2012 12:00 am said...

JOM SHARE2 N KALO SUDI SEIKHLAS HATI SEBAR-SEBARKANLAH IA

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/10/jom-kita-bantu-mereka-rakan-rakan.html

{ yayahnasake } at: 10/03/2012 12:00 am said...

JOM SHARE2 N KALO SUDI SEIKHLAS HATI SEBAR-SEBARKANLAH IA

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/10/jom-kita-bantu-mereka-rakan-rakan.html

{ AiNiEy } at: 10/03/2012 8:13 am said...

lama xjengah ke sini..
banyak entri yang saya terlepas..

{ PaPa Blogger } at: 10/03/2012 10:58 am said...

hahaha.. betul juga syakir cakap tu.. maybe anak dia ni something wrong ni sampai sanggup buat iklan macam ni... hahaha

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine