Sahabat Que 'Silent Readers'

DASYAT: (Gambar) Iklan Macam Ni Pun Ada Jugak? Dasyat, Dasyat...

10/02/2012 11:03:00 pm

Dasyat sungguh iklan ni. Sesiape berminat boleh la tepon.. Abe tak tau dia punya tarikh tutup.. Cuma Abe dapat tengok, kertas yang digunakan tidak bermutu la.. Cuba la buat banner elok sikit... Mesti ramai yang minat... 

*Desparade bebnor dah ni kot, hurmmmmm...

You Might Also Like

6 comments

  1. wooo..sampai macam nih sekali~

    ReplyDelete
  2. kalo ank prempuan tuh boleh trima la jugak, tpi kalo lelaki, must be sumthing wrong...ahahahaha

    ReplyDelete
  3. JOM SHARE2 N KALO SUDI SEIKHLAS HATI SEBAR-SEBARKANLAH IA

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/10/jom-kita-bantu-mereka-rakan-rakan.html

    ReplyDelete
  4. JOM SHARE2 N KALO SUDI SEIKHLAS HATI SEBAR-SEBARKANLAH IA

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/10/jom-kita-bantu-mereka-rakan-rakan.html

    ReplyDelete
  5. lama xjengah ke sini..
    banyak entri yang saya terlepas..

    ReplyDelete
  6. hahaha.. betul juga syakir cakap tu.. maybe anak dia ni something wrong ni sampai sanggup buat iklan macam ni... hahaha

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad