Saturday, 6 October 2012

EKSKLUSIF: (Gambar) Pontianak TERAKAM Di Kamera SPEEDTRAP AES (Kamera ST1M), Putrajaya


Khabarnya kamera speedtrap ni ada infrared, sebab malam-malam pun boleh ambik gambar. Pastu pulak, Kamera AES nikan ada Flash yang terang benderang. Tak mustahil la terambik gambar hantu sekali. Lokasi gambar ni adalah sekitar Presint 9 sehingga ke Presint 11, Putrajaya. Alaaaaaa, lokasi Kemera AES tu... Korang tahu tak pasal Kamera AES? Kemera yang POPULAR tuuuuuuuuuuu... POPULAR ke? 
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
Kengkadang Abe adelah jugak konfius, betul ke gambar ni gambar di ambil kat Putrajaya. Rasa macam tak je sebab setahu Abe, kamera AES kat Putrajaya 'capture' gambar dari arah depan. Gambar ni pulak dari arah belakang. Tapi mati2 orang yang beri gambar ni pada Abe cakap, ni betul2 di Putrajaya. Redah je lah... Pada Abe, Abe tengok jelah. Gambar Cik Pont tu Abe pangkah merah, korang nilaikan sendirilah ye... Kengkadang Abe terfikir jugak entahkan ada sorg makcik berdiri tepi jalan je, manalah tahu.

11 comments:

~~zana@pb~~ at: 10/06/2012 6:43 am said...

Assalammualaikum, area Putrajaya pun ada juga ye? Makhluk Allah mana2 pun ada kan...

Mat Gebu at: 10/06/2012 7:22 am said...

Macam pakai tudung jee....mungkin pontianak muslimah... ^___^

Anonymous at: 10/06/2012 9:13 am said...

Kat situ gambar diambil dati arah depan bukan arah belakang

Eny Yusnizar at: 10/06/2012 9:35 am said...

hantu lagi...

Anonymous at: 10/06/2012 10:48 am said...

sbb tu dia bawak laju...ada pontianak...

orenspecial at: 10/06/2012 11:06 am said...

Que..aku xrasa bnd ni kt area putrajaya.sbb kt presint 9 tu 70kmh je..dlm pic ni 110kmh..erm~~~kkdg dorg ni bg pic yg bputar belit kbenaran..

Anonymous at: 10/06/2012 11:40 am said...

Ni gambar lame. Seingat aku masa tu tun mamak br pindah opis putrajaya. Zaman tu xbyk bangunan pun lg. Hadoi...

Uncle herman

Anonymous at: 10/06/2012 12:45 pm said...

cuba tengok apa yg ditulis kat gambar tu..

speed limit 110km/h, time 1741 (5.41 PETANG)

dlm senarai lokasi AES di Purajaya mana ada kwsn speed limit 110km/h..

awal hantu tu aktif.. petang2 dh keluar cari mangsa

Last sekali kamera AES bkn nya tangkap dari depan ke? Itulah melayu asyik hantu2 je tau

Anonymous at: 10/06/2012 8:48 pm said...

Itu mungkin syaitan yang dikenali dekat putrajaya

Anonymous at: 10/25/2012 12:28 am said...

Mana plak ada hantu siang siang tu.kan kt gambar tu ada tulis jam 17:41.Ini gambar makcik kot

CyWar Putrajaya at: 6/23/2013 3:15 am said...

Gambar ni diambik pada sekitar jam 17:41 petang (rujuk gambar). Satu lagi gambar ni dicetak dalam bentuk hitam putih... Pasal AES ada infrared tu tak sure pulak, sebab kamera AES mempunyai FLASH... Setiap kali kenderaan yang melanggar had laju melanggar sensor AES di atas jalan. Secara automatik FLASH kamera AES akan menyala. Lokasi ini juga bukan Putrajaya... Sebab AES Putrajaya cuma ambil gambar pandangan hadapan, bukan belakang. Harap maklum.

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com