Sahabat Que 'Silent Readers'

SERAM: HANTU LANGSUIR Hinggap Di Balkoni Di Presint 11 Putrajaya?

10/04/2012 11:09:00 pm


Lama dah Abe dengar pasal ni, cuma Abe diamkan je. Korang ingat tak entri Abe sebelum ni, pasal Pontianak di Parking Lot? Kisah tu jugak berlaku di Presint 11 kalu korang nak tahu... Samada ianya khabar angin atau memang betul2 wujud entiti seperti yang didakwa, wallahualam... Kalau korang ada maklumat, gtau je Abe ye... Kita sama2 bongkarrrrrr... Kisah pasal Langsuir Hinggap ni, seronok jugak kalau di bongkarrrr... Hurmmm
Published with Blogger-droid v2.0.9

You Might Also Like

6 comments

  1. Adoi.. Presint 11 lak tu.. Sy dah la penakut ni

    ReplyDelete
  2. nsb bukan presint 9. kalau x takmau dh balik umah akak kat sana. haha

    ReplyDelete
  3. atdoiyai...suami pun dah takut..apatah lagi bini...hewhewhew...

    ReplyDelete
  4. Salam saudara-saudari.. Kita makluk plg mulia drpd semua mahkluk ciptaan Allah SWT..Takut kita hanyalah pada Allah SWT. utk meningkatkan kekuatan dan keberanian, kena amal sunnah Nabi SAW terutamanya dlm ibadah. cthnya bg org laki2,solah fardu sebaik msk waktu, berjemaah di rmh2 Allah SWT. Al quran jgn miss.. baca sekurang2 1 muka sehari atau kalo tak pandai pun, tengok Al quran stp hr 1 muka surat pn jadi la.. lama2 Allah SWT kasi paham dan akan dpt keinginan blaja, membaca dan mendalami AL Quran. Al Quran itulah sumber ilmu dan Syaitan amat takut 1org yg berilmu berbanding 1000 org ahli ibadah ( ahli ibadat tp xda ilmu). insyallah tuan2 dan puan2, andai kita amal, hilang ketakutan kita kpd makluk walau pun ketakutan terhadap maut...
    -saudara seagama mu

    ReplyDelete
  5. Jangan main2 bila langsuir mengilai bergema korang dengar mau masuk bawah katil...membe aku penah kena kat terengganu kat flat batas baru..tgh mlm tu kebetulan langsuir tu lalu kat situ sambil mengilai...dia cakat mmg dasyat gile hilaian langsuir tu..

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad