Sahabat Que 'Silent Readers'

DIA Tidur Dengan Nyenyak TAPI Tak Sakitkan HATI Orang...

10/08/2012 09:51:00 pm

Baik jadi DIA. Langsung tak menyakitkan hati orang. Releks je DIA tidur. Mukanya jelas tunjukkan yang DIA langsung takde masalah... Betul, dua tiga kali Abe kejut pun DIA selamba ROCK je buat DERD.

Seharian harini Abe duk asyik bercakap pasal topic tidur je. Korang pun tahu kenapa kan? Hurmmmm... Bukan tak nak melupakan, tapi makin nak lupa, makin tak terLUPA... Makin Abe nak wat DERD macam DIA, makin tak dapat wat DERD... Apakena dengan Abe ni, datang bulan kot? Uwaaaaaaaaaa, takkan lah datang bulan...? Mustahil... Sebab kenapa Abe takdapat lupa entahlah, Abe pun tak tahu... Nak tak nak, kena settle jugak ni... Macamana nak settle? Kena jumpa... Tadi dapat panggilan, MEREKA nak berTENGGEK lagi malam ni... Panggilan dijawab & jawapannya... FULLSTOP!!! Enough is ENOUGH...

*sapa2 yang agak2nya WELLFARE kat sini, bolehlah PM Abe ye... MEREKA nak hinggap malam ni je... PLEASE... Abe? Tak sanggup dah... SERIK

Published with Blogger-droid v2.0.9

You Might Also Like

4 comments

  1. masa akan membantu abe melupakan semuanya. insyaallah...

    ReplyDelete
  2. JANGAN!
    tak malu betul la diorang tu kan...
    cis!

    ReplyDelete
  3. wah..dh bt cmtu nk tumpang lg ka..haiyakk..mmg x tau malu la dorang ni..hahaha

    ReplyDelete
  4. aiyakk... diorang tu kenapa...cam tak betul je...

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad