EKSKLUSIF: (Gambar) Objek Umpama PONTIANAK Di RAKAM Ketika Bergambar

Gambar hantu ini di kirimkan oleh Sahabat Abe melalui PM di Fan Page Facebook Abe tidak lama dulu. Kalu tengokkan tarikh gambar ni, ia diambil pada tahun 2010 lagi. Gaya macam kat Shah Alam, serupa kat I-City je Abe tengok. Takde pulak info disertakan bersama gambar ini. Tak dapat dipastikan adakah amoi sama sibuk nak posing ke ataupun benar-benar penampakan hantu.
lagi gambar, Klik TAJUK ENTRI ni

 

4 comments:

{ Leeza dayasari [santai leeza] } at: 10/25/2012 1:41 am said...

eiii pe ni.. menakutkan jer lah....

{ Herma Julianny } at: 10/25/2012 7:41 am said...

macam edit pun ada juga..=p
tp kalau betul, tentu dah trauma dah diorang tu nak bergambar mlm2..

Anonymous at: 10/25/2012 12:18 pm said...

skrg ni dh ada software kt tpon tok bt imej hantu suma..trutama tpon pintar..ini pn slh stu drinya...

Mako at: 5/22/2014 1:17 pm said...

foto2 hantu ni kita kena percaya, jgn pertikai kesahihannya.

kalau semua pertikai , bila nak seraaaamm daaaaaaaa

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine