Tak Lalu MAKAN Gara-Gara PONTIANAK BerTENGGEK...


Panas & Geram dalam dada Abe ni dah mula surut. Malah bila Abe pikir balik, salahnya jatuh pada diri Abe jugak kot, sebab Abe tak tapis dulu Latarbelakang PONTIANAK dedua olang kelmarin tu... Seadanya Abe terima je TENGGEKKAN diorang... Istigfar banyak2, alhamdulillah makin reda dah... CUMA.....

Bila Abe tengok balik keadaan bilik, MASYAALLAH... Geram tu datang pulakkkkkkkkkkkkkk... Kecikl hati berbaur geram, marah & rasa nak paku je tengkuk Pontianak seKelamin tu, BIAR JADI MANUSIA NORMAL yang tahu norma hidup... Satu mende yang Abe lupa nk buang smalam, pampers bawah sinki... Pagi tadi, masam semacam, satu umah Abe cari. Tup2, jumpa bawah sinki. Grrrrrrr... Pada Si Ponti, jangan risau ye, identiti korang Abe rahsiakan walaupun ada permintaan daripada diorang (sahabat2 Abe) untuk berkenalan dengan korang, hurmmmm...
baca lagi  Klik TAJUK ENTRI ni
Korang nak tahu tak? Meh sini Abe kasi tahu, semenjak kejadian tu... Abe tetiba je jadi...... Tak Lalu Makan... Korang tengok sendirilah buktinya... Nafsu makan Abe berkurang... :)
*berkurang kan? Kan, kan, kan? Hehhehehehe... Biasa dua pinggan, arini sepinggan setengah je... Sengeh di muka pun dah kurang, hehhehehe. Ye ke?

Published with Blogger-droid v2.0.9

11 comments:

{ fizafantagirO } at: 10/08/2012 2:21 pm said...

Coittt .. Kurang la sgt .haha! Yg sepinggan tu pun penuh cam dua pinggang dh .;p

{ careno } at: 10/08/2012 2:43 pm said...

sabor jer laa... tapi mmg kena salahkan diri jugak... salamber jer bagi orang tak kenal menumpang... then 1 lagi... jgn la bagi org masuk bilik kite sesuke ati... biar jer diorang kat ruang tamu spatutnya... kann...

{ ros_reeza } at: 10/08/2012 3:12 pm said...

hahaha.. tak lalu makan ye.. satu pinggan setengah jugak..

kalau lalu makan berapakah agaknya??>.. hikhik..

{ Eny Yusnizar } at: 10/08/2012 3:28 pm said...

hahahahahahahha !!

{ www.QueAchmad.com } at: 10/08/2012 3:31 pm said...

:)

{ Sukma Haron } at: 10/08/2012 3:39 pm said...

lawak ke der...? Next time kena kedekut sikit nak bagi org tumpang...hu hu hu

{ Leeza dayasari [santai leeza] } at: 10/08/2012 5:50 pm said...

tips kuruskan badan. waaaaaaaaa

{ paula paulina } at: 10/08/2012 6:03 pm said...

sepinggan penuh tu sikit ke abe oit....pape pun jg makan kesihatan terjamin..hahhahahha....

{ Herma Julianny } at: 10/09/2012 5:56 am said...

serik ke?
hehe..

{ Tracey } at: 10/09/2012 11:26 am said...

trauma kot?? Xpe selawat je banyak2. Dugaan....ahaha XD

{ Feena Hussein } at: 10/09/2012 11:45 am said...

Sabar jelah Abe...

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine