Sahabat Que 'Silent Readers'

Kisah Banduan GAY | Kisah Yang BERATNANANG

12/01/2013 10:47:00 pm


Kisah Banduan GAY | Kisah Yang BERATNANANG | Sekadar perkongsian suatu Kisah Yang Berat Nanang.
Seorang banduan yang telah dipenjara selama 20 tahun dapat melepaskan diri dan lari sehingga sebuah kampung. Dia menceroboh sebuah rumah sepasang suami isteri muda.
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni

Niat banduan untuk mencuri wang berubah selepas melihat sepasang suami isteri sedang enak tidur. Dia arahkan si suami turun dari katil dan mengikatnya pada kerusi. Banduan kemudian mengikat si isteri pada katil sambil mencium leher dan tiba-tiba bergegas ke bilik air. 

Sedang banduan di bilik air, si suami sempat berbisik kepada isteri. "Mama, papa rasa banduan tu jahat. Tengok baju dia, mungkin dah lama dipenjara, lama tak dapat pompuan.  Tengok cara dia cium leher mama tadi.. Mama, kalau dia naak rogol mama jangan la melawan, bagi dia puas. Papa takut dia bunuh kita nanti. Mama bertahan la ya, I love u mama".

Si isteri menggeleng kepala lemah sambil bebisik "Papa, dia tak cium leher mama tadi, dia bisik dia gay, dia kata papa seksi. Dia tanya mana losyen, mama cakap kat bilik air. Papa bertahan la ya, mama sayang papa jugak".

Huhhh, moral of da story: Allah SWT dah ciptakan Manusia sudah elok dah, jangan kotorkan dengan jadikan Nafsu sebagai No 1... 

Published with Blogger-droid v2.0.10

You Might Also Like

4 comments

  1. Abe??? hahahha.. ini langsung takde moral nih... ada ke camtu? hahaha..

    ReplyDelete
  2. ahahaahaaa,,,tahan dikit lah ya pa,, :D

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad