[GAMBAR] Gay Melayu BERCIUM Di Facebook | [DUNIA AKHIR ZAMAN] Nauzubillah

[GAMBAR] Gay Melayu BERCIUM Di Facebook | [DUNIA AKHIR ZAMAN] Nauzubillah | Kegilaan Apakah Ini? Kebangangan remaja Malayu zaman sekarang ni makin menjadi-jadi, ada yang secara terang-terangan mengaku diri mereka gay!

gambar-gay-melayu.jpg

Sampai ada yang memuat-naik gambar bercumbu-cumbuan dengan pasangan yang juga seorang lelaki.
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni
Kalau dahulu tidaklah kita lihat remaja-remaja gay ini mengaku secara terang-terangan, tetapi sekarang, mereka bukan sahaja secara terang-terangan melakukan perbuatan terkutuk tersebut, tetapi juga merasa bangga.

Apakah ini kesan daripada modenisasi yang melampau? ramai remaja Melayu kita terjebak dengan gejala ini, dan semakin hari, semakin teruk.

4 comments:

{ Kisah Si Dairy } at: 12/09/2013 11:57 am said...

apa nak jadi la diorang nie...

{ Farah Waheda Wahid } at: 12/09/2013 2:43 pm said...

nauzubillahminzalik, moga2 anak2 kita semua dijauhkan dari perkara terkutuk ni, kalau dulu lesbian dengan pengkid yang berleluasa dan terang2an... sekarang ni, gay pun sama....

{ shinobi_haziq } at: 12/09/2013 10:48 pm said...

mak aih...umno pulak dipersalahkan.....salah diri la....siape suroh x reti fikir mane yg baen n mane yg bruk...singkat betul otak kome nie ek...!

Anonymous at: 3/24/2015 8:14 pm said...

Gay Equality di Malaysia! Malaysia should be a liberal country!

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine