[GAMBAR] Gay Melayu BERCIUM Di Facebook | [DUNIA AKHIR ZAMAN] Nauzubillah

[GAMBAR] Gay Melayu BERCIUM Di Facebook | [DUNIA AKHIR ZAMAN] Nauzubillah | Kegilaan Apakah Ini? Kebangangan remaja Malayu zaman sekarang ni makin menjadi-jadi, ada yang secara terang-terangan mengaku diri mereka gay!

gambar-gay-melayu.jpg

Sampai ada yang memuat-naik gambar bercumbu-cumbuan dengan pasangan yang juga seorang lelaki.
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni
Kalau dahulu tidaklah kita lihat remaja-remaja gay ini mengaku secara terang-terangan, tetapi sekarang, mereka bukan sahaja secara terang-terangan melakukan perbuatan terkutuk tersebut, tetapi juga merasa bangga.

Apakah ini kesan daripada modenisasi yang melampau? ramai remaja Melayu kita terjebak dengan gejala ini, dan semakin hari, semakin teruk.

Artikel Menarik Lainnya4 comments:

Kisah Si Dairy said...

apa nak jadi la diorang nie...

Farah Waheda Wahid said...

nauzubillahminzalik, moga2 anak2 kita semua dijauhkan dari perkara terkutuk ni, kalau dulu lesbian dengan pengkid yang berleluasa dan terang2an... sekarang ni, gay pun sama....

shinobi_haziq said...

mak aih...umno pulak dipersalahkan.....salah diri la....siape suroh x reti fikir mane yg baen n mane yg bruk...singkat betul otak kome nie ek...!

Anonymous said...

Gay Equality di Malaysia! Malaysia should be a liberal country!

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts