Monday, 25 June 2012

Kemalangan di Lebuhraya ELITE


Salam...


Seperjalanan Abe nak ke Shah Alam, tetiba lak 'Jammed' teruk ngat... Mulanya Abe pikir mungkin sb 'roadblock'.. Yelah, ari2 minggu segini, Abg2 Polis biasanyalahkan kena diarah bertugas... Biasanyalahkan... Kan, kan, kan..

Rupa2nya, skali eksiden laaaa... Tapi mujur la Abe tengok takde sebarang kehilangan nyawa... Cuma hanya kerosakan kereta je... Abe sempat snap gambar kete je tadi...

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

nasir hamzah at: 6/25/2012 2:10 am said...

Peh kobak keta myvi tuh.. kesian tengok.. tapi apakan daya dah nak berlaku.. sabar jelah..

Aisy Nasiha at: 6/25/2012 8:25 am said...

Que, kat elite ni mmg selalu sgt eksidentnya...saya yang lalu setiap hari ni, dah tahu sgt kalau jam tu, mesti ada eksiden...tu yg jrg keluar lewat, tkut ada macam ni mmg naya masuk keje lambatla..

Que Achmad at: 6/25/2012 11:20 pm said...

Ni kalu pertama Abe tempoh jammed di Elite ni.... Pengalaman, pengalaman

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com