MISTERI: Mak Lampir

Salam...

Sehari dua ni Abe suka ngat bercerita pasal Hantu a.k.a Antooo... Abe pun tak tahu jugak kenapa... Mungkin Abe ni 'Obsessed' dengan Hantu kot, hehehehhe... Tak jugak, Abe ni sebenarnya PENAKOT je... 'Entri' Abe kali ni pulak takde kaitan pun dengan Antooo... Tidak sama sekali... hurmmmm


Duk sesaje ni, teringat la pulak dengan citer Antoo Indon yang dulu, memang Abe ni salah seorang peminat setianya, hehehhe... Kenal ?? Korang kenal tak Makcik yang ada dalam gambaq kat atas tu? hehehhehe, namanya Mak Lampir... KakLong Abe yang duk kat Muadzam Shah memang penggemar No 1 citer Mak Lampir ni, siap beli CD lagi buat koleksi... Mak Lampir ni popular sekitar tahun 90an ke awal 2001... Duk diam2 sorg ni, agak2nya lah, Budak-budak zaman sekarang tak kenal mak cik ni? mungkin dorang tak kenal kot... TAPI pada Abe, Mak Lampir ni adalah LEGEND

Artikel Menarik Lainnya



10 comments:

Emas Putih said...

bw

Que Achmad said...

Tq

Syakir Rahman said...

hahahaha....sya tgok cter ni time darjah 1... kah3.. dlu rasa cm seram gile tgok...tp skg ni rasa cam bodoh plak...keh3...

budak2 skg ni kenal Kak Limah(ikon hantu masa kini)...hahaha

ary_lee said...

HohohohoXD
Penah tengok dan ada 1cd mak lampir kat umah...
Tapi bukan kategori citer hantu kan makcik ni?

Que Achmad said...

Mak lampir ni kiranya citer hantu jugak lah, kononnya dia tu mcm tukang sihir la.... Abe dapat info yang pelakon Mak Lampir ni, Faridah Pasha ni seorang Penceramah kat TV

Fiza Nordin said...

sy setuju komen syakir rahman.. budak2 skrg lebih kenal kak limah dr mak lampir ni hihiii

Nuramira said...

Kat mana beli cd mak lampir ni? Sy nak beli sy pun collect cd ni dari vol 1 klu ade blh x call/msg je sy 0162941614

Nuramira said...

Sy peminat mak lampir gak and,blh x share bgtau katner nak beli cd ni? Call/msg je sy 0162941614 terima kasih

Nuramira said...

Kat mana beli cd mak lampir ni? Sy nak beli sy pun collect cd ni dari vol 1 klu ade blh x call/msg je sy 0162941614

Anonymous said...

Salam..saya cllct cite ni tp takde ending sbb tsunami dlu knn..cite ni trus tkde sambungan..kalo nk cari bleh survey kt blakang chow kit..situ banyak cite cmni..

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts