Lunch Time with New UpComer BLOGGER at Nando's


Salam

Keje2 jugak, 'time' makan, kena makan... hehhehehehe. Terima Kasih kepada SiPengarangHatiKesumaJiwa Abe (huhuhuhuhu -panjang bebenor nak menyebutnya) sebab 'sokmo' bagi pesanan kat Abe suruh makan... sampai dah jadi bulattttt seksi segini dah :)

Kononnya lah, tajuk 'entri omputih' hehheheheh, padahal semue skali pakat rentung macam Abe jugak kat sini... Nak dipendekkan cerita, Abe cuma nak citer kat sini, Abe arini berkesempatan 'Lunch' woooooo ngan New UpComer Blogger yang bakal Meletupsssss (kebaaaabooooooo) di Alam Maya...
Abe (hehehe, enterprem)

*klik SINI untuk berkenalan dengan DiaOrang, hehehe
Marba (blogger wannabe)

 Published with Blogger-droid v2.0.6

7 comments:

{ Mk Syahir } at: 6/20/2012 3:39 pm said...

tengok masing2 muka bakal menggoncang dunia alam maya nih xD

{ Que Achmad } at: 6/20/2012 3:47 pm said...

hahhahaha, perli nampak :P

{ Syakir Rahman } at: 6/20/2012 4:02 pm said...

kahkahkah~ tp konfom meletop la pas ni :)

{ fizafantagirO } at: 6/20/2012 4:11 pm said...

mmg menggegar ah , ehh skrg pun dh gegar :p .. make je keje nye ..

{ puteri rimba } at: 6/20/2012 4:13 pm said...

macam mana la tak mengandung je que ni..heee
erkkk nandos...uwaaaaa nakkkk jugakkkk
my feveretttt....

{ Que Achmad } at: 6/20/2012 4:14 pm said...

berGEGAR kat perot yang seksi ni je stkt ni, hehehhehehhehe.....

{ JunAina } at: 6/20/2012 5:31 pm said...

Sepinggan bosar tu boleh abehhh...memang for sure bolaatttt...

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine