Sahabat Que 'Silent Readers'

CUTE: Polis Comel

6/08/2012 09:25:00 pm

Memang comey sungguh bila Abe terjumpa gambar ni kat dalam Wall FB Abe td... Geram tengok budak ni... Siap ada 'nametag' lagi... Anak sapa ni ek?

Bila cerita bab budak kecik ni, bilalah agaknya Abe ni dapat rasa dukung 'baby', jenama sendiri, hehheheheha... 'Coming Soon' kot, sabar Abe sabar...

Bila nanti ada rezeki, Abe dah ada Sahabat untuk Abe berguru... Sapa eh Sahabat Abe tu? Korang semua pun buleh amik TIPS menjaga 'Baby' darinya di www.benashaari.com. Pengalamannya mengasuh anak pertamanya sedikit sebanyak boleh Abe jadikan TIPS bila dah ada 'Baby' sendiri nanti...InsyaALLAH...

You Might Also Like

4 comments

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad