CUTE: Polis Comel

Memang comey sungguh bila Abe terjumpa gambar ni kat dalam Wall FB Abe td... Geram tengok budak ni... Siap ada 'nametag' lagi... Anak sapa ni ek?

Bila cerita bab budak kecik ni, bilalah agaknya Abe ni dapat rasa dukung 'baby', jenama sendiri, hehheheheha... 'Coming Soon' kot, sabar Abe sabar...

Bila nanti ada rezeki, Abe dah ada Sahabat untuk Abe berguru... Sapa eh Sahabat Abe tu? Korang semua pun buleh amik TIPS menjaga 'Baby' darinya di www.benashaari.com. Pengalamannya mengasuh anak pertamanya sedikit sebanyak boleh Abe jadikan TIPS bila dah ada 'Baby' sendiri nanti...InsyaALLAH...

4 comments:

{ luqman zakaria } at: 6/08/2012 10:00 pm said...

alololo...mmg comel kot..:)

{ bai baizura } at: 6/08/2012 10:38 pm said...

haha. cepat2 la dpt baby sendiri tu :p

{ lelamaisara } at: 6/09/2012 12:15 pm said...

memang comey...;)

{ .::: Princess MOMOY :::. } at: 3/01/2014 4:44 pm said...

wahh...comey sangat nih
adeh

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine