EKSKLUSIF: Gambar Kaki Yuna yang Kontroversi...




Macam-macam jenis manusia ni... huhhhuh, gambar kaki pun nak dedahkan...

Akibat Yuna buat 'post' beberapa gambar kaki beliau buat tatapan peminat di Instagram dua hari lalu, kini Yuna dikecam dan ditegur oleh Peminatnya sebab mendedahkan aurat. Yuna yang sememangnya aktif di Instagram menghantar gambar ini ketika dalam perjalanan menuju ke Chicago, USA sebagai sebahagian daripada tour persembahan beliau. Peminat yang prihatin, tampil memberikan komen tentang Yuna yang mendedahkan aurat melalui gambar ini sedangkan popular dengan imej bertudung.

Walaubagaimanapun, komen-komen negatif sudah dipadam oleh Yuna... 

*tak salah bila tegur menegur ni... untuk kebaikan


Published with Blogger-droid v2.0.4

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

luqman zakaria said...

y so weird>

saidila79 said...

ohhh trend yuna lah ni...patutlah ada satu hari tu....ramai plak kengkawan upload gambar kaki....bukan kaki jer ada yg dari betis ada yg dari peha.....aiiii macam2 perangai skrg ni... pelik2

Anonymous said...

ala gambar kaki pun nak jadi masaalah,org lain lebih dari kaki lagi pee........

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts