Friday, 1 June 2012

EKSKLUSIF: Gambar Kaki Yuna yang Kontroversi...





Macam-macam jenis manusia ni... huhhhuh, gambar kaki pun nak dedahkan...

Akibat Yuna buat 'post' beberapa gambar kaki beliau buat tatapan peminat di Instagram dua hari lalu, kini Yuna dikecam dan ditegur oleh Peminatnya sebab mendedahkan aurat. Yuna yang sememangnya aktif di Instagram menghantar gambar ini ketika dalam perjalanan menuju ke Chicago, USA sebagai sebahagian daripada tour persembahan beliau. Peminat yang prihatin, tampil memberikan komen tentang Yuna yang mendedahkan aurat melalui gambar ini sedangkan popular dengan imej bertudung.

Walaubagaimanapun, komen-komen negatif sudah dipadam oleh Yuna... 

*tak salah bila tegur menegur ni... untuk kebaikan


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

luqman zakaria at: 6/02/2012 7:25 am said...

y so weird>

saidila79 at: 6/14/2012 2:38 pm said...

ohhh trend yuna lah ni...patutlah ada satu hari tu....ramai plak kengkawan upload gambar kaki....bukan kaki jer ada yg dari betis ada yg dari peha.....aiiii macam2 perangai skrg ni... pelik2

Anonymous at: 10/19/2012 3:17 pm said...

ala gambar kaki pun nak jadi masaalah,org lain lebih dari kaki lagi pee........

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com