Macamana Nak Parking ni?...


Amboi.... Panjangnyaaaaaaa...

Semalam sedang Abe berada disuatu lokasi, Abe ada lah terpandang sejenis kereta ni... Jenama kereta ni Abe tahulah... Sebelum nipun Abe pernah jugaklah tengok kereta Model Jenis ni dulu...

Cuma tetiba je bila tgk kereta ni smlm, Abe terfikir sesuatu... Tetiba je terfikir... 'Macamana ek nanti owner dia nak parking? Parking lot biasa muat ke?  Susah ke nak drive kete ni? Lagumana nanti nk naik parking roof yang kena buat pusingan bulatan spiral macam kat Alamanda? Lepas ke nak buat pusiangan spiral tu? 'Huhuhu

Semua soklan-soklan tu berlegar dlm otak Abe smlm... Dalam terfikir, Abe dah dapat jawapannya... Dalam Abe menjawab sendiri soklan tersebut, Abe cuma hanya mampu TERSENYUM.... Hehhehehe

*moral of the story: kalaulah kita ni owner kereta tu, kita pandai2lah nak wat mcmana ye... Drive ke, parking ke, pandai2 dia lah ye... Hehhehe

Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

{ yayahnasake } at: 6/05/2012 9:26 am said...

hehehehe...... betul2....

{ Kuronofu91 } at: 6/05/2012 9:41 am said...

Panjang giler...sapa punya idea la ni...

https://www.facebook.com/kuronofuphotography

{ Masz Sidek } at: 6/05/2012 11:07 am said...

heheehehe... sendiri guna... sendiri tanggung lah... ;p

{ mohamad shazni } at: 6/05/2012 1:49 pm said...

hehe..banyak persoalanye eh..hehe,,pasti driver kete ni turut memikirkan perkara yg sama di awal pemanduan beliau..hikhik..

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine