Sahabat Que 'Silent Readers'

BEN ASHAARI DAN SAYA

6/21/2012 08:57:00 pm

kalau nak join jugak, klik je BANNER ni

SAHABAT SEJATI
“Sebaik baik sahabat disisi Allah ialah orang yang terbaik terhadap temannya dan sebaik baik jiran disisi Allah ialah orang yang terbaik terhadap jirannya” 
(H.R Al-Hakim) 

Abe ni jenis sempoi je... So, jenis blog yang Abe suka baca & TERJAH adalah blog yang SEMPOI~SEMPOI... hehehehe. SEMPOI tapi cukup ramuan2nya...

SEMPOI dari semua segi.... Entri SEMPOI, design SEMPOI, warna SEMPOI... Pendek kata, SEGALANYA SEMPOI lah, hehhehehehe... (maknanya semua Blog Abe suka la, hehehhehe. SEKIAN)

You Might Also Like

24 comments

  1. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  2. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini rupanya....

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  3. errkk , Salam kenal abe , ehh sy rasa sy kenal la org lam gambr tuh :p

    ReplyDelete
  4. betul tu abe btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

    ReplyDelete
  5. sempoi tp cukup ramuannya ;)
    ok,ok i get it.. abe pun cukup sempoi & bersahaja nampaknya

    ReplyDelete
  6. simple is always good..
    blogwalking di sini
    from haniz-eyecandy.

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  8. salam..wah sempoi je.hehe..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  9. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. haha entri ni pon sempoi

    http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. aii,setuju! membawa diri yang lara...

    ReplyDelete
  13. singgah baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. Hola!! Dari segmen sama done follow u..

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  15. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D hidup sempoi :))

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  17. deno dtg dari segmen yg sama.!!! eh, dah lama rupanya deno folo sini :)

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama..
    done follow(200#),hit me back k!..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal...singgah dari segmen abg ben.....jom support or join contest to save the PENYU YANG SMAKIN PUPUS.....http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/join-wwf-malaysias-blogger-contest-to.html

    ReplyDelete
  20. tq sudi singgah d www.QA.com ni... Kita dpt share2 banyak mende nnti.... Nti, abe akn BW kat blog2 & folloe blog2 korang pulak... Slmt bknalan...

    ReplyDelete
  21. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad