BEN ASHAARI DAN SAYA

kalau nak join jugak, klik je BANNER ni

SAHABAT SEJATI
“Sebaik baik sahabat disisi Allah ialah orang yang terbaik terhadap temannya dan sebaik baik jiran disisi Allah ialah orang yang terbaik terhadap jirannya” 
(H.R Al-Hakim) 

Abe ni jenis sempoi je... So, jenis blog yang Abe suka baca & TERJAH adalah blog yang SEMPOI~SEMPOI... hehehehe. SEMPOI tapi cukup ramuan2nya...

SEMPOI dari semua segi.... Entri SEMPOI, design SEMPOI, warna SEMPOI... Pendek kata, SEGALANYA SEMPOI lah, hehhehehehe... (maknanya semua Blog Abe suka la, hehehhehe. SEKIAN)

29 comments:

{ Thania Ismail } at: 6/21/2012 9:23 pm said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

{ Mk Syahir } at: 6/21/2012 9:36 pm said...

yeahhh..sokong abe

{ Pka Rahim } at: 6/21/2012 9:36 pm said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

{ bai baizura } at: 6/21/2012 10:04 pm said...

hidup sempoi. hahaha:p

{ Ayiesha Sani } at: 6/21/2012 10:06 pm said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

{ Cik Nur } at: 6/21/2012 10:14 pm said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

nur follow sini rupanya....

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

{ fizafantagirO } at: 6/21/2012 10:24 pm said...

errkk , Salam kenal abe , ehh sy rasa sy kenal la org lam gambr tuh :p

{ chemija } at: 6/21/2012 10:29 pm said...

betul tu abe btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

{ babycomel } at: 6/21/2012 10:34 pm said...

sempoi tp cukup ramuannya ;)
ok,ok i get it.. abe pun cukup sempoi & bersahaja nampaknya

{ Hanizah Hanafiah } at: 6/21/2012 11:42 pm said...

simple is always good..
blogwalking di sini
from haniz-eyecandy.

{ Fadzmie Mohamad } at: 6/21/2012 11:49 pm said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

{ Pecinta pink^^ } at: 6/22/2012 12:11 am said...

salam..wah sempoi je.hehe..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

{ SuparMan SuaRez } at: 6/22/2012 12:48 am said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

{ Eera Shera } at: 6/22/2012 1:22 am said...

haha entri ni pon sempoi

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

{ Wanieys } at: 6/22/2012 1:23 am said...

singgah dari segmen sama :)

Alang-alang dh singgah wani follow sekali larh hihi

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal yer :))

{ Cik Rongoks } at: 6/22/2012 1:26 am said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

{ MISS Z BERCELOTEH } at: 6/22/2012 7:21 am said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

{ Iam Yanty } at: 6/22/2012 9:03 am said...

aii,setuju! membawa diri yang lara...

{ sukagelak } at: 6/22/2012 9:12 am said...

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

{ Muhamad Azam } at: 6/22/2012 9:35 am said...

Hola!! Dari segmen sama done follow u..

JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

{ Mr. E'raz Fadli } at: 6/22/2012 12:20 pm said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

{ bai baizura } at: 6/22/2012 1:21 pm said...

berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D hidup sempoi :))

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

{ deno } at: 6/22/2012 2:10 pm said...

deno dtg dari segmen yg sama.!!! eh, dah lama rupanya deno folo sini :)

{ Ayuni Yusop } at: 6/22/2012 3:33 pm said...

datang dari segmen yang sama..
done follow(200#),hit me back k!..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

{ IntaNBerliaN } at: 6/22/2012 9:02 pm said...

salam kenal..

singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

{ Siti Fatimah Fuzz } at: 6/22/2012 10:10 pm said...

salam kenal...singgah dari segmen abg ben.....jom support or join contest to save the PENYU YANG SMAKIN PUPUS.....http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/join-wwf-malaysias-blogger-contest-to.html

{ Que Achmad } at: 6/22/2012 10:47 pm said...

tq sudi singgah d www.QA.com ni... Kita dpt share2 banyak mende nnti.... Nti, abe akn BW kat blog2 & folloe blog2 korang pulak... Slmt bknalan...

{ AyueJean } at: 6/23/2012 4:32 pm said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

{ Hafizzi Aziz } at: 7/01/2012 1:30 pm said...

bw dan follow ye

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine