Sahabat Que 'Silent Readers'

EKSKLUSIF: Mr Bean @ The Curve...

6/24/2012 02:25:00 pm




CONGRATULATIONS on the Opening Of Mr Bean Malaysia...

Akhirnya, sampai jugak Abe ke sini... Ngam2 tepat jam 11.30 pg... Biasalah, register dulu... Hehehheh. Tetiba lak 'queachmad.com' terTurunkan 'signature'nya kat 'board' yg dikhaskan, hehhehehe (enterprem mesti)... Hasilnya korang tgk sendiri ye :)
Macam yang Abe gtau tadi, Abe cuma ingatkan Mr Bean Malaysia ni khas jual Air berasaskan soya je, tapi bila Abe dah di sini, rupa2nya Pancake Mr Bean pun ada dijual jgk, 'schumel' je Abe tengok... Cute sgt... (mood: tak sampai hati nak makan sb comel sgt). Kalau korang tgk pun korang mesti setuju ngn Abe, hehehhe... 'schumel' kan? Kan, kan, kan....
*Abe taknak citer lebih pasal Mr Bean Malaysia ni, kalau korang nak `ACU CUBA TRY TEST` produk Mr Bean ni, korang bolehlah datang sendiri ke The Curve... Kalau korang nak tahu jugak, ni adalah Kiosk Mr Bean Malaysia yang pertama tau... Best, berbaloi2 utk cuba... Tak caya, cubalah....

Published with Blogger-droid v2.0.6

You Might Also Like

1 comments

  1. Sedapkan pancake dia.. nak g beli lah nanti... nasib baik dkt jer ngan rumah.. ;)

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad