Sahabat Que 'Silent Readers'

Hantaran Kahwin Yang BRILLIANT

6/17/2012 06:15:00 pm

Salam.

Belek punya belek, stalk punya stalk, Abe terjumpa gambar ni... tersengeh sorang-sorang Abe tengok gambar ni...huhuhuhu. NoraElena, jangan bagi kat Abe mende segini... Abe xminat maen game...

Tapi pada Abe, ni hantaran kahwin yang 'brilliant'. Bagi gamers (Mat Yie), untung kalau dapat bakal isteri yang memahami ni, huhuhuh (tak dan nak mikir). Pada mereka jugak, boley la harap-harap ada la PS3, Xbox, HDTV, Canon 5DM3, dan segala yang lain. Nanti dah duduk sekali, boleh layan sama-sama. Tentu bahagia rumah tangga, huhhuhhuhhu

P/s: Hantaran untuk perempuan, kasi towel dah la. Pun boleh pakai sama-sama juga. Hahaha.

You Might Also Like

5 comments

  1. wah...seronok betul dapat nih..

    ReplyDelete
  2. Amboi..
    Entah2 sibuk main game nanti,
    isteri dibiarkan..
    Huhu...

    ReplyDelete
  3. BESTnya dapat psp... as hantaran kahwin... untunglah..boleh memain sama2.... cikgu saya last year pun sama... dia hantar hantaran kahwin kat suami dia alat2 permainan seperti xbox,wii,psp dan lan2 lagi lah yng suaminya suka main... suaminya mmg gla game... last2 2 2 gila game.... hehehehe

    ReplyDelete
  4. Harap2 lepas kawin tak dak la kak long ngan cik CT dok ligan kat blakang...

    ReplyDelete
  5. ehemmmmmmmmmm


    tapikan, cdgnn y baik

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad