Tuesday, 26 June 2012

Abah Penceramah Bergitar...


Salam...

Semalam sedang Abe makan-makan, Abe terserempak dengan Abah... Terus pulun amik gambar terus, tak tunggu daaa.. Dekat SPRM, Abah ni memang seorang penceramah... Yang uniknya tentang Abah ni, 'Gitar' menjadi Teman Ceramah Abah....

Abah Penceramah Bergitar merupakan satu satunya penceramah bergitar yang masih ada & aktif di SPRM. Telah memulakan teknik ceramah motivasi musikal akustika unplugged santai secara bergitar sejak tahun1993. ICAC Hong Kong menghubunginya dengan kod ganti nama "The Guitar Messenger". Sila layari carian Youtube bertajuk : dong dong oma atau album videos dan foto keratan akhbar beliau didalam facebook 'Abah Penceramah Bergitar'. JaijxwpZ0yUvCalOHtAeSqcwUE0
                                
                                                                         Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

Iam Yanty at: 6/26/2012 10:29 am said...

Die mmg best!!! kursus 2 kali dgn ia xsebak / ngis tu mmg tak sah!!

Que Achmad at: 6/26/2012 4:52 pm said...

Abah ni keje tempat yg sama dgn Abe... hehehhehe

Yuni Aisyah at: 6/26/2012 6:48 pm said...

wah terbaek la....!!:)

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com