Sahabat Que 'Silent Readers'

Abg Polis, Abg JPJ... ni kira MACAMANA?

6/19/2012 02:11:00 pm


Salam...

Tadi dekat KL, Abe dalah singgah ke suatu lokasi... Lepas parking kete, Abe terus berjalan masuk ke Bangunan yang nak Abe tuju... 'Suddently', Abe adalah terpandang satu jenis kereta ni... Memanglah banyak kete ni orang pakai, Audi A5 memanglah banyak dah orang guna kat jalanraya...

CUMA yang pelik bg Abe ngn kete ni, cuba korang perhati betul-betul tang 'Plate'nya... Mati2 Abe ingat kete ni kete Singapore... Tapi rupanya tak... Kete berdaftar di Malaysia woooo... Kalu korang tak caye, korang tengok betul kat cermin depan kete ni... Fokus pastu zoom pada Cukai Jalan... Ada kan? Kan,kan,kan... Huhuhuhu, takdan Abe nak pikir...

Abg2 Polis, Abg2 JPJ, kalu macam ni kira macamana ek?

Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

5 comments

  1. bukan kete abe ke nih? =p

    ReplyDelete
  2. Saya tak faham dengan apa yang ingin disampaikan..
    boleh jelaskan tak?

    ReplyDelete
  3. Abang JPJ ngan polis tutup mater ar..sebab for sure yang pakai nih orang2 yang besar2 so diorang takot nak amik tindakan...dan itu orang kalau orang2 biasa takkan berani nak wat camtu...kan? kan? kan? agak2 jer la...

    ReplyDelete
  4. diorang cakap, ada duit boleh buat apa je.. byklah depa punya duit tu kan, errrr

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad