Ia JADI bila tak tahu nak buat apa daaaa.....


Salam...

Last skali jumpa dia, bulan Mac lepas... Pastu dah tak jumpa dia lagi dah... Rendu sangat kat dia... Mungkin diapun rendu kat Abe jugak kot... Harap-haraplah...

Nak jumpa dia, tak sempat lagi... InsyaAllah minggu depan, tupun kalau dia sudi jumpa... Hehehhehe... Petang2 ni, Abe buntu... Nak wat apa pun tak tahu... Nak goreng cekodok kat umah, malas la pulak... Nak basuh baju, dalam besen baju kotor cuma ada 2 lai je... Nak cuci kereta, sayang pulak sb kete tulum betul2 kotor lagi...

So, pk punya pk... Jeng2x... Terus cari tiket tgk movieeeeeee.... Hasilnya..... Ini dia....

*kat dlm panggung dah ni.... Nanti Abe akan wat Review movie 'Prometheus' ni, insyaAllah...

Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

{ babycomel } at: 6/09/2012 5:32 pm said...

nape abe tak ajak tadi? kalau tak mesti dah ikut tau.. hehehe ;)

{ amengs88 } at: 6/09/2012 7:20 pm said...

citer pasal ape tu??? nti review erk... sbb tak penah dgr lak tajuk citer tu... hehehe
pegi sorang je ke???

{ Que Achmad } at: 6/09/2012 8:43 pm said...

a'a, gi sorg je... huhuhhuh. nti sy akn wat entri Review filem tu... quite ok la...

Anonymous at: 1/05/2014 1:39 pm said...

Lebih baik buat duit drp buang duit. http://bit.ly/1aqpEAx

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine