D'Citarasa Sup Power


Salam.

Alhamdulillah, akhirnya sampai jugak Abe di Shah Alam... Jauh journey Abe ari ni, gi straight je ke Shah Alam... Campor sesat, akhirnya tiba di Klang... Jauh kan, kan, kan, kan... Huhuhuhuh

Last2 skali, Papago jugak yang jadi mangsa, penunjuk arah... Lepas Abe hantar baju kat 'Mem' besar, terus kebuluran... So, singgah kejap di sini... Tgh tunggu nak amik order ni, tak tahu la sedap ke tak... Makan dulu deh, pasni Abe wat review deh..... TUNGGU....sat lagi nooooo

*dinner bersama Blogger Tersohor di alammaya, Apakah? & Kucing Kuyup serta taklupa Blogger baru, HantuDieCast

Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

{ Alieza Dayasari } at: 6/15/2012 11:40 pm said...

ni yg nk terjah ni.. area shah alam erk.. macam jauh jer... hihok

{ Que Achmad } at: 6/16/2012 11:34 pm said...

area s/alam padang jawa

{ Que Achmad } at: 6/17/2012 12:04 am said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous at: 6/17/2012 12:09 am said...

Blogger baru Hantu Diecast?? wahahaha =p

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine