Sahabat Que 'Silent Readers'

D'Citarasa Sup Power

6/15/2012 09:27:00 pm


Salam.

Alhamdulillah, akhirnya sampai jugak Abe di Shah Alam... Jauh journey Abe ari ni, gi straight je ke Shah Alam... Campor sesat, akhirnya tiba di Klang... Jauh kan, kan, kan, kan... Huhuhuhuh

Last2 skali, Papago jugak yang jadi mangsa, penunjuk arah... Lepas Abe hantar baju kat 'Mem' besar, terus kebuluran... So, singgah kejap di sini... Tgh tunggu nak amik order ni, tak tahu la sedap ke tak... Makan dulu deh, pasni Abe wat review deh..... TUNGGU....sat lagi nooooo

*dinner bersama Blogger Tersohor di alammaya, Apakah? & Kucing Kuyup serta taklupa Blogger baru, HantuDieCast

Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

4 comments

  1. ni yg nk terjah ni.. area shah alam erk.. macam jauh jer... hihok

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Blogger baru Hantu Diecast?? wahahaha =p

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad