Saturday, 3 August 2013

VIDEO Penampakan MALAIKAT | Dikatakan Menolong Mujahidin Di Syria


VIDEO Penampakan MALAIKAT | Dikatakan Menolong Mujahidin Di Syria | Perhatikan minit 0:07 ternampak 'seseorg' sedang berlalu berpakain serba hitam dari kiri ke kanan dan ghaib di sebalik dinding.. Persoalan bolehkah manusia melihat Malaikat? Para Sahabat pernah melihat malaikat Jibril dengan bentuk menyerupai manusia berpakaian serba hitam menemui.
baca lagi & untuk tonton Video Klik TAJUK ENTRI ni
Baginda Rasulullah SAW dan ketika perang malaikat berbentuk menyerupai manusia berpakaian putih berkuda menolong para sahabat berperang menentang gol. kuffar.. Mungkinkah Malaikat menolong mujahidin di Syria? Wallahu'alam.. Allah SWT maha mengetahui..


Rasa syahdu bila azan berkumandang dengan diiringi bunyi tembakan... Amat kuat dan teguh iman pejuang syria demi menegakkan kebenaran islam... Ya Allah, kau berikanlah perlindunganMu kepada mereka yg melindungi agamaMu walau dengan apa cara sekalipun... AMIN.......

Betul. Meremang bulu roma. Bukan kerana takut tatkala melihat kelibat hitam itu. Tapi kerana laungan azan di tengah medan pertempuran. Ya Allah bantulah mereka.

Sebak melihat saudara2 Islam kita di sana. Hidup dlm keadaan begitu.. Moga Allah SWT sentiasa memberi pertolongan perlindungan dan memberi kemenangan pada mereka.

entri lain klik SINI

MOHON PENCERAHAN BAGI SESIAPA YANG TAHU. Mohon Perkongsian... 

2 comments:

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com