[Gambar] Geng 04 Tunjuk SAMSENG Ugut Polis | Sekitar Perarakan Pengebumian Geng 04, Perarakan Mengibarkan Bendera Geng 04

[Gambar]  Geng 04 Tunjuk SAMSENG Ugut Polis | Sekitar Perarakan Pengebumian Geng 04, Perarakan Mengibarkan Bendera Geng 04 | Sungguh mengejutkan apabila penjenayah dianggap sebagai hero dan pejuang sehingga ada yang berani untuk mengugut Polis. Adakah akan menjadi amalan penjenayah dijulang!

gambar-geng-04.jpg
 
Petang tadi teman terserempak dengan konvoi yang mengiringi salah seorang penjenayah yang ditembak Polis tempohari. Sungguh menakutkan apabila konvoi tersebut membawa banner yang melambangkan Gangster 04 dan mengagung-agung penjenayah.
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
Namun sayang teman tidak berani untuk berhenti untuk menangkap gambar kerana tidak kelihatan pun anggota Polus disitu. Gambar-gambar ini teman ambil dari Pisau.net untuk tatapan dan penilaian anda semua. (Sumber: Pisau.net).
   perarakan diadakan sambil membawa bendera kongsi gelap [ geng 04]

gambar-geng-04.jpg
gambar-geng-04.jpg
gambar-geng-04.jpg
ugutan bunuh di Tembok sebuah balai polis
sumber: kakisembang.com

2 comments:

Anonymous at: 8/26/2013 12:17 pm said...

Apabila talibarut berani menunjukkan wajah masing masing sepatutu sudah mudah untuk polis bertindak. Mereka sudah keluar dari persembunyian dan tak perlu untuk buat risikan lagi...

Anonymous at: 8/26/2013 2:48 pm said...

Si penjenayah mungkin menaruh dendam kepada ahli keluarga anggota Polis. Kena sentiasa berhati-hati, Malaysia dah tak seaman dulu.

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine