Sahabat Que 'Silent Readers'

[Gambar] Geng 04 Tunjuk SAMSENG Ugut Polis | Sekitar Perarakan Pengebumian Geng 04, Perarakan Mengibarkan Bendera Geng 04

8/26/2013 01:16:00 pm

[Gambar]  Geng 04 Tunjuk SAMSENG Ugut Polis | Sekitar Perarakan Pengebumian Geng 04, Perarakan Mengibarkan Bendera Geng 04 | Sungguh mengejutkan apabila penjenayah dianggap sebagai hero dan pejuang sehingga ada yang berani untuk mengugut Polis. Adakah akan menjadi amalan penjenayah dijulang!

gambar-geng-04.jpg
 
Petang tadi teman terserempak dengan konvoi yang mengiringi salah seorang penjenayah yang ditembak Polis tempohari. Sungguh menakutkan apabila konvoi tersebut membawa banner yang melambangkan Gangster 04 dan mengagung-agung penjenayah.
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
Namun sayang teman tidak berani untuk berhenti untuk menangkap gambar kerana tidak kelihatan pun anggota Polus disitu. Gambar-gambar ini teman ambil dari Pisau.net untuk tatapan dan penilaian anda semua. (Sumber: Pisau.net).
   perarakan diadakan sambil membawa bendera kongsi gelap [ geng 04]

gambar-geng-04.jpg
gambar-geng-04.jpg
gambar-geng-04.jpg
ugutan bunuh di Tembok sebuah balai polis
sumber: kakisembang.com

You Might Also Like

2 comments

  1. Apabila talibarut berani menunjukkan wajah masing masing sepatutu sudah mudah untuk polis bertindak. Mereka sudah keluar dari persembunyian dan tak perlu untuk buat risikan lagi...

    ReplyDelete
  2. Si penjenayah mungkin menaruh dendam kepada ahli keluarga anggota Polis. Kena sentiasa berhati-hati, Malaysia dah tak seaman dulu.

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad