Sahabat Que 'Silent Readers'

GAMBAR PEMBUNUH Hussain Ahmad Najadi DIKENALPASTI | Kes Pengasas AmBank MATI DITEMBAK

8/02/2013 06:19:00 pm

GAMBAR PEMBUNUH Hussain Ahmad Najadi DIKENALPASTI | Kes Pengasas AmBank MATI DITEMBAK | Tahniah kepada pihak polis yang begitu pantas mengesan identiti dan gambar pembunuh pengasas Ambank, Hussain Ahmad Najadi.


Hanya dalam tempoh tiga hari, suspek utama yang dikenali sebagai Sei Ngan Chai telah berjaya dikenalpasti.
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
Berikut ialah beberapa keping gambar hitam putih Sei Ngan Chai yang dipercayai masih berada di ibu negara. Imej gambar itu diperolehi menerusi CCTV di kawasan pembunuhan. Pihak polis turut menahan seorang pemandu teksi berusia 44 tahun yang memandu kenderaan tersebut untuk suspek.


sumber: http://plbgaimacam.blogspot.com/2013/07/gambar-pembunuh-hussain-ahmad-najadi.html

You Might Also Like

2 comments

  1. Berita tentang pembunuh dikenal pasti dah seminggu tersiar dibeberapa blog and berita tapi tangkapnya tidak. Memanjang berita dikeal pasti, kami rakyat nak tau bila pulak berita penangkapan suspek yg telah dikenal pasti tu....buang masa aja..

    ReplyDelete
  2. At least polis cuba ...
    ingat apa polis ini dukun ker....
    sabar ler....hehehhe

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad