BLOG KARI NGERI | Cara Buka Website Blog Kari Ngeri Yang Kena Block / Ban

BLOG KARI NGERI | Cara Buka Website Blog Kari Ngeri Yang Kena Block / Ban | Blog kari ngeri merupakan blog yang paling ngeri dan seram di Malaysia. Memang sinomin dengan kandungan video dan gambar-gambar kat blog yang sememangnya ngeri.


Sesiapa yang dah tengok atau masuk blog ni, mesti dah tak nak masuk lagi melainkan seseorang ni pencinta mayat atau kematian.
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
Untuk pengetahuan anda, blog kari ngeri yang sebenar telah kena banned baru-baru ni oleh blogger kerana kandungan yang ngeri dalam blog tersebut. Oleh itu, blog tersebut dah kena delete dan tak beropersi lagi dalam talian. Punca blog tersebut kena banned sebab ada sesetengah pengunjung membuat laporan bahawa blog tersebut sebagai “abuse”.

P/s: Kenapa perlu ban sesuatu yang elok kan? Memang artikel-artikel blog tersebut ngeri tahap gaban tapi kan itu terpulang kepada hak individu masing-masing nak tengok atau tidak. Itulah lumrah manusia tidak suka tengok orang senang & berjaya.

INFO TERBARU:

Cara nak buka website tersebut senang je anda perlu pergi ke sini:
www.karingeri-proxyserver.blogspot.com ( kena masuk proxy server rupanya je Hehehe )
Lepas tu masukkan lah url blog kari ngeri www.kari-ngeri.com
Ini pula facebook fan page blog kari ngeri: www.facebook.com/KariNgeriBlog

Artikel Menarik Lainnya



10 comments:

kejadianbenar said...

memang ngeri giler website dia... aku masuk sat ja tengok homepage dia,,, pastu trus lari wakakakak....
tapi mmg bolei guna panduan yg admin kasi tu..
two tumb up utk admin..

annur zahiyya el shirazee said...

serius takut la,,,

BORNEOwest setiawan said...

taik kucing lah,,tak bisa dibuka

Anonymous said...

x ble buka pon.

Anonymous said...

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (14)

cm taik je xleh bukak pown!!

dhieya dhieya said...

Bodoh gila la yg banned..klu


xsuka xyah r nk banned2..blog lucah xnk banned plak!!!

dhieya dhieya said...

Dengki nk banned plak..xsuka xyah r buka pastu nk kata abuse bagai..tu porn site pesal xbanned??

group5 tesco said...

perghhhhhh

putera nazree said...

Admin ne kawan kat universiti sy ... Dia baru shj meninggl dunia bulan lepas ... Allahyarham Syazril Ashraf ... Dia seorg yg genius .... 4.0 STPM. Dan smtiasa dpt Dekan serial semester. Doakan arwah di tempat org yg beriman

Anonymous said...

Mcm mne nk bkak

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts