Monday, 5 August 2013

Top 20 Artis Wanita Bertudung Tercantik Di Malaysia | Tahun 2013


Top 20 Artis Wanita Bertudung Tercantik Di Malaysia | Tahun 2013 | Berikut senarai top 20 artis wanita yang berpenampilan bertudung paling cantik di Malaysia pada tahun 2013:

20. Ayu Raudhah (Pelakon)

lagi gambar Klik TAJUK ENTRI ni

19. Farah AF2 (Penyanyi/Pengacara)

18. Ana Rafali (Penyanyi/Komposer)
17. Aida Khaleeda (Pelakon)
16. Farah Asyikin (Penyanyi)
15. Sharifah Nur (Pengacara/Model)

14. Rafidah Ibrahim (Pelakon/Penyanyi/Pengacara)

13. Raja Farah (Pelakon/Pengacara)
  12. Ainan Tasneem (Penyanyi/Komposer)

11. Shila Amzah (Penyanyi/Komposer)
10. Irma Hasmie (Pelakon/Pengacara)
9. Natasha Hudson (Pelakon/Model)
8. Norjuma Habib (Pengacara)
7. Yatt Hamzah (Pelakon/Model)
6. Nurul Syuhada Nurul Ain (Pengacara)

5. Wardina Safiyyah (Pelakon/Pengacara)

4. Farrah Adeeba (Pengacara/Model)

3. Heliza Helmi (Penyanyi)
2. Siti Nurhaliza (Penyanyi)
1. Diana Amir (Pelakon)

p/s: apa pendapat korang, setuju tak dengan ranking di atas?

sumber: http://ohberitakini.blogspot.com/2013/08/top-20-artis-wanita-bertudung-tercantik.html

4 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] at: 8/05/2013 2:08 pm said...

ayu semuanya.

Fara Zwanie at: 8/05/2013 2:53 pm said...

Memang cantik...

Farah Waheda Wahid at: 8/05/2013 4:00 pm said...

suka dengan ayu raudhah... ^_^ ... Alhamdulillah...

Anonymous at: 8/05/2013 4:39 pm said...

Kalau aku No 1 Ayu, nurul, yatt, natasha, raja, wardina, anti ROSMAH (ayu sangat masa pakai selendang tadarus AlQuran)

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com