Sahabat Que 'Silent Readers'

[GAMBAR EKSKLUSIF] Anai-Anai Memakan Al-Quran | [SUBHANALLAH] KEBESARAN ALLAH SWT

1/13/2014 11:00:00 pm

[GAMBAR EKSKLUSIF] Anai-Anai Memakan Al-Quran | [SUBHANALLAH] KEBESARAN ALLAH SWT | SubhanaAllah!! Anai-Anai Memakan Al-Quran (Gambar) | Sangat ajaib bila kita melihat gambar yang akan di paparkan di bawah ini.

Anai-anai telah memakan Al-Quran yang berusia 100 tahun, tetapi tidak semua dimakannya. Mari kita lihat gambar-gambar di bawah.
baca lagi & lagi gambar klik TAJUK ENTRI ni

Di dalam rumah seorang muslim bernama En. Md. Farooq, penduduk Tappachabutra, Hyderabad, ANAI-ANAI telah memakan sebuah AL-QURAN yg berusia 100 tahun keseluruhan kulit naskah Al Quran dan kotak yang melindungi AL Quran tersebut telah ROSAK / HAMPIR MUSNAH kerana dimakan oleh ANAI-ANAI termasuklah TERJEMAHAN AL QURAN TERSEBUT KE DALAM BAHASA URDU. APA YANG MENAKJUBKAN ialah anai-anai tersebut 


LANGSUNG TIDAK MENYENTUH HURUF-HURUF ASAL AL-QURAN YG BERTULIS DALAM BAHASA ARAB….SUBHANALLAAAH !!!!!!You Might Also Like

2 comments

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad