[GAMBAR EKSKLUSIF] Anai-Anai Memakan Al-Quran | [SUBHANALLAH] KEBESARAN ALLAH SWT

[GAMBAR EKSKLUSIF] Anai-Anai Memakan Al-Quran | [SUBHANALLAH] KEBESARAN ALLAH SWT | SubhanaAllah!! Anai-Anai Memakan Al-Quran (Gambar) | Sangat ajaib bila kita melihat gambar yang akan di paparkan di bawah ini.

Anai-anai telah memakan Al-Quran yang berusia 100 tahun, tetapi tidak semua dimakannya. Mari kita lihat gambar-gambar di bawah.
baca lagi & lagi gambar klik TAJUK ENTRI ni

Di dalam rumah seorang muslim bernama En. Md. Farooq, penduduk Tappachabutra, Hyderabad, ANAI-ANAI telah memakan sebuah AL-QURAN yg berusia 100 tahun keseluruhan kulit naskah Al Quran dan kotak yang melindungi AL Quran tersebut telah ROSAK / HAMPIR MUSNAH kerana dimakan oleh ANAI-ANAI termasuklah TERJEMAHAN AL QURAN TERSEBUT KE DALAM BAHASA URDU. APA YANG MENAKJUBKAN ialah anai-anai tersebut 


LANGSUNG TIDAK MENYENTUH HURUF-HURUF ASAL AL-QURAN YG BERTULIS DALAM BAHASA ARAB….SUBHANALLAAAH !!!!!!2 comments:

{ Farah Waheda Wahid } at: 1/13/2014 11:06 pm said...

Allahuakbar, Allah Maha Besar...

{ Engku Muzahadin } at: 1/14/2014 10:04 am said...

Subhanallah...

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine