Sahabat Que 'Silent Readers'

[EKSKLUSIF] ARDI HAMZA TERKINI | Pengawal Keselamatan Tembak Mati Pegawai Bank Ambank AKHIRNYA DITANGKAP

11/10/2013 12:15:00 pm

[EKSKLUSIF] ARDI HAMZA TERKINI | Pengawal Keselamatan Tembak Mati Pegawai Bank Ambank AKHIRNYA DITANGKAP | Polis berjaya menahan suspek yang terlibat dalam kes menembak mati seorang pengurus operasi Ambank di Subang Jaya bulan lalu.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar berkata pasukan Ops Cantas Bukit Aman berjaya menahan lelaki berkenaan di Johor Baru awal pagi Ahad.
baca klagi klik TAJUK ENTRI ni
Pada 23 Oktober lalu, seorang pengawal keselamatan menembak mati pegawai bank itu ketika merompak cawangan bank berkenaan dalam kejadian di Jalan USJ 2, Subang Jaya, Selangor.

Pengawal keselamatan itu yang sebenarnya bertugas di bank lain, hadir bertugas di Ambank cawangan berkenaan bagi menggantikan orang lain yang tidak datang bekerja. Suspek berjaya melarikan wang berjumlah RM450,000 dengan menaiki sebuah motosikal.

Polis telah menahan tujuh individu termasuk saudara serta rakan suspek pengawal keselamatan berkenaan.

You Might Also Like

1 comments

  1. yess!! let him suffer on what he did..

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad