Sahabat Que 'Silent Readers'

[PENDEDAHAN EKSKLUSIF] APA SALAH BINATANG INI? | [GAMBAR] KEKEJAMAN PENDERAAN Terhadap KUCING Di PETALING JAYA

11/22/2013 08:27:00 pm

[PENDEDAHAN EKSKLUSIF] APA SALAH BINATANG INI? | [GAMBAR] KEKEJAMAN PENDERAAN Terhadap KUCING Di PETALING JAYA | Gambar kekejaman kucing di sebuah kedai yang terletak di damansara damai, Petaling Jaya baru-baru ni.


Pet***de merupakan sebuah kedai tempat jagaan haiwan apabila tuan empunya kucing tersebut balik kampung.
baca lagi & lagi gambar klik TAJUK ENTRI ni
Menurut sumber, kucing-kucing yang dihantar oleh owner ke P****ode, PJ tidak diberi makan, minum selama seminggu.
Dengar khabar owner bayar sampai RM 560 seminggu untuk kucing-kucing ni dijaga. Boleh dilihat keadaan kucing yang begitu kurus kering sehingga menampakkan susuk tulang.


Jika dilihat memang kesian kucing tersebut dianiayai. Tuan empunya kedai nampak sangat tidak bertanggung jawab dan hanya memikirkan soal keuntungan tanpa menghiraukan keadaan kucing dipusat tersebut.
Setelah mendengar beberapa maklumat mengenai kedai tersebut, beberapa owner kucing pakat pecah kedai tu utk selamatkan kucing-kucing yang masih ada. Keadaan begitu teruk sehingga terdapat beberapa kucing mati. Laporan polis turut dibuat mengenai kejadian ni.
Bayar Upah RM560 Seminggu Tetapi Kucing Tak Di Beri Makan

You Might Also Like

5 comments

 1. Bodoh punya tuan kucing bagi la makan...

  ReplyDelete
 2. Bg babi bela jd camtu la...

  ReplyDelete
 3. Kt mana ni? bole saman tuan py kedai ni..

  ReplyDelete
 4. Yg mnyeksa ptut dikurung & diperlakukan ngan cara sama

  ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad