Senarai Nombor Telefon Para Ustaz Dan Ilmuan Di MALAYSIA | UNTUK SEBARANG RUJUKAN


Senarai Nombor Telefon Para Ustaz Dan Ilmuan Di MALAYSIA | UNTUK SEBARANG RUJUKAN | Berikut adalah Senarai Nombor Telefon Para Ustaz Dan Ilmuan Di MALAYSIA yang tinggi ilmunya untuk sebarang rujukan jika perlu :


P/A Ustaz Azhar Idrus 019988 6160
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni
Ustaz Dr Abd Basit Abd Rahman 0199441881
Ustaz Hanafi Abdul Malik 013668 2940
Ustaz Ghazali Ibrahim 019336 9949
Ustaz Dr Zahazan Mohamed 0193538554
Ustaz Ahmad Husni Abd Rahman 0192602700
Ustaz Mohamad Abdullah 0193641643
Ustaz Mohd Nidzam Abd Kadir 0192202355
Ustaz Dr Danial Zainal 019456 6580
Ustaz Rohidzir Rais 019545 2750
Ustaz Roslan Mohammad 012383 1963
Ustaz Mohd Amri Abdullah 0133735293
Ustaz Abdul Hadi Bakri 0124819378
Ustaz Halim Din 0122701066
Ustaz Fauzi Mustafa 0192661484
Ustaz Dr Zulkifli Al Bakri 0126822797
Ustaz Sabri Omar 0177060489
Ustaz Shukri Ali 0139222670
Ustaz Mohd Nazri Mat Zin 0139207121
Ustaz Mohd Salahuddin Dato Mohamed DBP 0149693959
Ustaz Zaharuddin Abd Rahman 0132570400
Ustaz Zamri Zainuldin 0192707303
Ustaz Dato Zawawi Jusoh 0193292757
Ustaz Zul Ramli 0132260018
Ustaz Syed Abd Kadir 0177770282
Ustaz Syed Nor Hisyam 0193310719
Ustaz Wan Akashah 0193576445
Ustaz Hasnil 0133974600
Ustaz Haslin 0126926446
Ustaz Jazlan Adlan Abd Aziz 0197105167
Ustaz Badlishah 0139330660
Ustaz Dr Lokman Ibrahim 0139355277
Ustaz Dusuki Ahmad 013321 3775


Simpan nombor telefon ini untuk rujukan pihak tuan-puan bagi jemputan ceramah/program. Boleh kongsi kepada mana-mana AJK Masjid/Surau/JKKK tempat masing-masing.

Minta Perhatian .........Jika dengar lagu "It Will Rain" by Bruno Mars, jangan ikut nyanyi sekali. Ada sebaris lirik yang membawa kita ke arah murtad! Seelok2nya tak payah dengar langsung.

Ini lirik nya :
There's no religion that could save me (tiada agama yang boleh selamatkan aku). No matter how long my knees are on the floor (tak kira berapa lama aku berlutut di lantai)

TIADA AGAMA?
Hati-hati! Allah murka , sebab kita terlena oleh lagu-lagu barat yang enak didengar.Tapi xfham erti nye..Tolong sebarkan jika anda Sayangkn Islam.

Ada 2 pilihan untuk anda.

1. Biarkan didalam moment anda tanpa bermanfaat untuk org lain.
2. Anda sebarkan pada semua kenalan anda. Rasulullah bersabda,

"Barang siapa yang menyampaikan 1 (satu ) ilmu saja dan ada orang yg mengamalkan, maka walaupun yang menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.

Published with Blogger-droid v2.0.10

Artikel Menarik Lainnya



19 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

tq. saya pun minta izin hendak share dalam blog saya...saya beri kredit kepada anda kelak.

Anonymous said...

salam hj..
ustaz abdullah khairi ada tak

Herma Julianny said...

Aduh.. mmg tak sangka sungguh la.. saya suka dengar lagu tu.. tapi saya tak dengar sangat liriknya.. terima kasih untuk perkongsian..😊

Si Tracey said...

Nak pinjam entri ni :) Untuk share dalam blog. TQ :)

Anonymous said...

assalam no ustaz kazim xde ker?

mieza mieze said...

Salam saya dari company One Mega Venture (JAM TAWAF). Syarikat kami menjual Jam Tawaf Secara borong dan runcit. Jika berminat contact 0172835693 atau melayari page kami http://www.facebook.com/JamAnticlockwiseMirza?ref=br_tf

Princessilah said...

Assalamualaikum, number teleponz Dzulkarnain Hamzah Al Hafiz ada tak? Saya nak.

Hasnah Abu Bakar said...

Tk ats perkongsian ini agr usaha ini mendapat ganjaran drpd Allah SNW.

Anonymous said...

Jazakallahu khairan...
Mohon izin share...semoga kita semua mendapat manfaat dr perkongsian ini. Tk

siti hajar said...

kalau inai rambut sah x solat???

siti hajar said...

kalau inai rambut sah x solat???

Amirul Aqil said...

nombor ustaz abdullah khairi boleh rujuk d fb ustaz abdullah khairi

faridah said...

No ustaz kazim? Tak de ke??

M Fakhri said...

No ustaz elyas ismail ade x?

M Fakhri said...

.

M Fakhri said...

No ustaz elyas ismail ade x?

iam destroyer said...

Assalammualaikum...sy ada cari num ustaz azhar idrus dan ustaz don untuk bertanya beberapa soalan..sy harap jikalau lah boleh tolong whattsup kat sy..kerana ni soalan peribadi dan personal...num sy 0182789030...Terima kasih,Assalammualaikum

Unknown said...

Assalamulaikum ustat.. Sy shahrul
Dri kepong k.l
Minta pejelasan..
Fmly blah perempuan paksa sy cerai
Kn isteri sy,sy dh pon cerai kn gan talak 1..skg ni sy nk rujuk isteri sy.. Sy dh pon rujuk pada isteri sy.. Isteri sy mcm 50-50%
Nk percaya kn yg sy rujuk sah atu tidak..
Sy lafat mcm ni.. Aby rujuk irda nor mastura semula sebagai isteri aby kembali.. Ada kah sah..
Isteri sy ni dtg bulan xtentu kdng2 1 tahun pon xada dtg.. Skg ni sy xyah tggu eddah kn ustat.. Minta tlg ustat selesai kan mslh ni...
Assalamulaikum

SHAHRUL MASTURA said...

Assalamulaikum ustat.. Sy shahrul
Dri kepong k.l
Minta pejelasan..
Fmly blah perempuan paksa sy cerai
Kn isteri sy,sy dh pon cerai kn gan talak 1..skg ni sy nk rujuk isteri sy.. Sy dh pon rujuk pada isteri sy.. Isteri sy mcm 50-50%
Nk percaya kn yg sy rujuk sah atu tidak..
Sy lafat mcm ni.. Aby rujuk irda nor mastura semula sebagai isteri aby kembali.. Ada kah sah..
Isteri sy ni dtg bulan xtentu kdng2 1 tahun pon xada dtg.. Skg ni sy xyah tggu eddah kn ustat.. Minta tlg ustat selesai kan mslh ni...
Assalamulaikum

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts