Wednesday, 27 November 2013

UJI OTAK ANDA | JENIS OTAK Lelaki ATAU OTAK Perempuan?



UJI OTAK ANDA | JENIS OTAK Lelaki ATAU OTAK Perempuan? | Mari kita lihat..adakah otak anda otak lelaki atau perempuan. Cuba permainan ni. Mari kita uji Otak kita. Sila lakukan dan JANGAN cuba menipu diri anda sendiri.


Kira jumlah huruf ‘F’ dalam perenggan dibawah dalam masa 15 saat:
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni

FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS

dah selesai?

Scroll kebawah hanya apabila anda telah selesai mengira!

OK? ada berapa banyak F? TIGA? 3!! (anda tentunya seorang lelaki!!!)

baca sekali lagi!

FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS

Salah, sebenarnya terdapat 6, kira semula. Sebab berlakunya perkara tersebut diterangkan dibawah ini…

otak LELAKI tidak memproses perkataan “OF” Keajaiban kejadian atau silap mata?

Sesiapa yang dapat mengira kesemua 6 F’s pada permulaan ujian memiliki otak PEREMPUAN

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments:

Anonymous at: 11/27/2013 10:06 am said...

saya kira ada 5 sahaja...

macam mana tu?

Haidil Salam at: 11/27/2013 10:06 am said...

seorang lelaki dan masih tak memahami....

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com