Sahabat Que 'Silent Readers'

[PENDEDAHAN EKSKLUSIF] Akaun Facebook ARDI BIN HAMZA | Pengawal Keselamatan KEJAM SUSPEK TEMBAK Pegawai Bank Ambank

10/28/2013 10:58:00 am

[PENDEDAHAN EKSKLUSIF] Akaun Facebook ARDI BIN HAMZA | Pengawal Keselamatan KEJAM SUSPEK TEMBAK Pegawai Bank Ambank | Susulan kes pembunuhan pegawai operasi AmBank tempoh hari, pembunuh yang dikenali sebagai Ardi Hamza masih bebas dan dipercayai masih di negara Malaysia.

Facebook Ardi Hamza dengan akaun Ardi Ode Putra Katela dikesan dan jika dilihat dari kandungan Facebook suspek ini, ternyata lelaki ini bukan anak jati Malaysia.
baca lagi & lagi gambar, klik TAJUK ENTRI ni


Gambar-gambar pembunuh pegawai AmBank ini kebanyakan status Facebook suspek memang berasaskan negara asalnya, Indonesia dan status terakhir di Facebook suspek pada 21 Oktober 2013.

Salah satu update statusnya berkenaan wang yang banyak. KOMEN kawan-kawannya "duit haram lagi"


Diharap Facebook Ardi Hamza ini memudahkan untuk pihak berkuasa menjejak pembunuh kejam yang masih bebas ini. Ayuh, sebarkan!

You Might Also Like

2 comments

  1. semoga beliau cepat dikesan dan diberkas...

    ReplyDelete
  2. Gaya mcm geng inteligence negara jiran je...

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad