Sahabat Que 'Silent Readers'

GAMBAR Nur Fazura Bertudung Labuh [EKSKLUSIF] | [ARTIS BERTUDUNG] Penampilan Nur Fazura Yang Cantik MANIS BERHIJAB

11/13/2013 08:51:00 am

GAMBAR Nur Fazura Bertudung Labuh [EKSKLUSIF] | [ARTIS BERTUDUNG] Penampilan Nur Fazura Yang Cantik MANIS BERHIJAB | Semakin ramai selebriti terutama artis wanita yang kini berhijrah. 


Dulu, mungkin penampilan mereka agak seksi dan membuatkan hati lelaki miang meremang-remang.
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni
Tapi kini, ramai artis jelita semakin manis dipandang mata... Mereka dah semakin ramai yang mengenakan pakaian yang menutup aurat, tidak lagi terdedah.

Nur Fazura, wajah jelita ini sering jadi perhatian. Dan terbaru, Abe kongsikan gambar Nur Fazura yang berhijab cantik, manis, dan tidak lagi seksi seperti penampilan yang pernah kita semua saksikan. Penampilan Nur Fazura yang cantik manis bertudung ini dirakam menerusi Istagram miliknya semasa sedang mengikuti satu ceramah bersama Dr Muhaya.

Hmm... Ramai blogger yang suka paparkan kisah selebriti itu ini... Yang kurang baik, dan kurang manis, apa kata kongsikan perkara yang baik pula. Yelah, pengaruh selebriti ini kuat... Manalah tahu, mungkin asbab ini akan ramai lagi yang teringin nak berhijrah.

Allah S.W.T itu Maha Mengetahui. Semua perkara yang berlaku ada hikmah, bukan sekadar untuk diri empunya tetapi untuk kita semua. Contohilah perkara yang baik... InsyaAllah.

You Might Also Like

7 comments

 1. haa... ni terbaek... bertudung bkn sbb fesyen...

  ReplyDelete
 2. fazura cantik sangat! pakai apa pun tetap cantik =)

  ReplyDelete
 3. fazura kalau bertudung memang sweet...

  ReplyDelete
 4. As slm...nk jd baik kene brkawan dgn org yg brilmu dn baik yg mgamalkn nya...tahniah utk wanita2 yg menutup aurat...

  ReplyDelete
 5. macam nak masuk minang la pulak

  ReplyDelete
 6. masyaAllah ciptaan Allah itu memang indah. Alhamdulillah semoga terus istiqomah :)

  ReplyDelete
 7. masyaAllah ciptaan Allah itu memang indah. Alhamdulillah semoga terus istiqomah :)

  ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad