Benarkah Highland Tower Berhantu? | [MISTERI] Yang Masih Tak Terjawab

Benarkah Highland Tower Berhantu? | [MISTERI] Yang Masih Tak Terjawab | Tragedi runtuhnya 2 dari empat blok pangsapuri kondominium Highland Tower menjadi kenangan pahit yang mungkin tidak akan dilupakan.


Semenjak kejadian itu banyak kejadian-kejadian aneh di laporkan disitu seperti mendengar raungan, terjumpa orang-orang yang tiada kepala, tangan, mahupun kaki dan pelbagai cerita seram yang diceritakan oleh pemandu teksi serta mereka yang biasa melewati kawasan itu selepas tengah malam.
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni
Ada pemandu teksi yang disuruh oleh penumpang wanita untuk dihantar ke kawasan berkenaan, kemudian hilang bila sampai ke tempat tujuan.

Namun sejauh mana dakwaan itu tiada siapa yang dapat mengesahkan dan yang lebih menyedihkan ada yang sanggup menjadikan salah satu bangunan itu sebagai tempat maksiat dan tempat penagihan.

sumber

6 comments:

Anonymous at: 11/17/2013 11:39 am said...

Berhantu, tapi hantu pun takut dengan orang sebenarnya!

{ miera maira } at: 11/17/2013 12:30 pm said...

mmungkbetul kot yelah tempat yang dah ditinggalkan lama mestilah ada entiti lain yang duduk

Anonymous at: 11/17/2013 1:02 pm said...

bukannya hantu....adalah bala dari Allah Taala. Byk kerja-kerja maksiat di sana.

Anonymous at: 11/17/2013 1:03 pm said...

bukannya hantu....bala dari Allah Taala. Sblm tu pun banyak kerja-kerja maksiat berlaku...

Anonymous at: 11/17/2013 1:06 pm said...

bukannya berhantu... tapi bala dari Allah Taala.. Sblm tu pun dah ada kerja-kerja maksiat.

{ rantai } at: 11/17/2013 9:42 pm said...

setuju dengan Anonymous at: 11/17/2013 1:06 pm ... masa peristiwa tu crew tv tidak dibenar ambil gambar dekat, kena jauh-jauh sebab banyak kereta merc ada logo "Kerajaan Malaysia" kat bawah runtuhan ... senusi lari keluar pakai tuala je ..... tanya hanif untuk konformkan ....

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine