Selamat Hari Lahir SAHABATKU... Semoga ALLAH SWT Memberkatimu...


Salam awal pagi SELASA...
hari ni Abe nak wish birthday untuk kawan Abe seorang ni..
kawan suka duka dari 1st day di Putrajaya ni lagi...
kali keEmpat kot Abe wish untuk si mamat nakal tapi baik ni..hahahahah
Abe pon tak ingat..
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
tapi last sambut birthday dia masa dua tahun lepas..
buat surprise la konon, hehhehe.
kelam kabut gila..hahahahaha...
nasib menjadi... kalau tak.. tak tahulah... hahahaha
tapi tu citer lama, xmboh ingat lagi dah.... STOP

tapi kali ni tak dapat sambut...
dan tak dapat sambut jugak rasanya mcm ritu...
mngkin ritu ialah sambutan PERTAMA sepanjang idupnya,
mungkin lepas ini ada lagi kot.... rasa2nya lah, hehehhe...
tak tahu lah..... hehhhee...

jadi kali ni Abe nak ucapkan selamat hari lahir kepada MatYie...
a.k.a Yuki, a.k.a Juki a.k.a E, a.k.a Qie a.k.a KakiSembang...
semoga Qie dapat kurangkan sifat releks sereleks2nya tu..
dan Abe doakan Qie cepat kawen & cepat matang... hahahaha
(xmatang lagi ke? xdelah, gurau je :p )

dan jangan risau...Abe tetap akan bagi Deme hadiah...
  Abe keliru nak bagi deme belon ke ape ke... hehehhe
tapi telah ditanya pd para penasihat dekat Shah Alam tu, 
Abe bagi deme entri KHAS ni je lah dulu...

tu je laa Abe mampu untuk tepat 15.1.2013 ni...
yang penting Abe ikhlas..
tapi macam dah tak ikhlas pulak...hahahaha
dah, persetankan tu semua...hahahaha

Cuma pesanan Abe pada Deme, Qie:

Terdapat tiga jenis jodoh pertemuan.
Yang pertama, dikenali Jodoh Syaitan. Jodoh Syaitan ini adalah merujuk kepada sepasang kekasih yang bertemu dimulai dengan pandangan mata, seterusnya bersentuhan tangan, bercinta dan akhirnya terlanjur di dalam percintaan itu. Dan akhirnya berkahwin, tetapi selepas terlanjur. Itulah Jodoh Pertemuan yang dipanggil Jodoh Syaitan.

Yang kedua pula ialah Jodoh Jin. Ini berlaku bilamana sepasang kekasih yang menjalin hubungan melalui bantuan Jin seperti membomohkan orang lain agar jatuh hati kepadanya sehinggalah mereka dapat berkahwin.

Manakala Jodoh yang Ketiga pula ditafsirkan sebagai Jodoh Allah iaitu Jodoh yang lahir hasil pertemuan melalui mata, turun ke hati dan dijaga batas perhubungan antara mereka sehinggalah akad (perkahwinan) berlangsung. Dan inilah yang dinamakan sebagai Jodoh dari ALLAH…" 

Selamat Hari Lahir E, semoga dimurahkan rezeki oleh Allah Taala & bertemu Jodoh Dari ALLAH tahun ni, insyaAllah... Amin

Published with Blogger-droid v2.0.9

1 comments:

{ notainsan } at: 1/15/2013 9:16 am said...

slmt hri lahir juga

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine