Friday, 4 January 2013

PERMOHONAN REBAT TELEFON PINTAR RM200 Secara ONLINE


PERMOHONAN REBAT TELEFON PINTAR RM200 Secara ONLINE | Kepada sesiapa yang berminat, bolehlah akses laman ni https://komunikasibelia.skmm.gov.my/ untuk membuat pendaftaran secara ONLINE. SKMM mengeluarkan senarai lebih 20 peranti yang akan ditawarkan melalui Pakej Komunikasi Belia atau dikenali sebagai Rebat Telefon Pintar Bajet 2013. Rebat RM200 (Bajet 2013) ini dihadkan kepada telefon pintar 3G (3G Smartphones) berharga RM500 dan ke bawah.
BERITA BAIK, permohonan sudah dibuka sebagaimana dijanjikan, ianya bermula pada Januari 2013 (sekarang). BERITA KURANG BAIK, bagi yang ingin mendaftar dan membuat permohonan bagi rebat telefon 3g ber nilai Rm200 ini, anda boleh terus akses laman sesawang khas menerusi pautan link komunikasibelia.skmm.gov.my ini. Namun malangnya buat masa ini laman sesawang tersebut dilihat ‘oveload’ yang mungkin disebabkan terlalu ramai yang mengaksesnya, hingga ianya tidak boleh dibuka kini. Namun kami pasti bagi permasalahan ini, pihak berwajib akan menyelesaikannya secepat mungkin. Oleh demikian anda boleh mencuba di masa akan datang atau menunggu pengumuman berhubung isu ini.

-via Permohonan online rebat telefon pintar RM200 tergendala
BERITA BAIK, permohonan sudah dibuka sebagaimana dijanjikan, ianya bermula pada Januari 2013 (sekarang). BERITA KURANG BAIK, bagi yang ingin mendaftar dan membuat permohonan bagi rebat telefon 3g ber nilai Rm200 ini, anda boleh terus akses laman sesawang khas menerusi pautan link komunikasibelia.skmm.gov.my ini. Namun malangnya buat masa ini laman sesawang tersebut dilihat ‘oveload’ yang mungkin disebabkan terlalu ramai yang mengaksesnya, hingga ianya tidak boleh dibuka kini. Namun kami pasti bagi permasalahan ini, pihak berwajib akan menyelesaikannya secepat mungkin. Oleh demikian anda boleh mencuba di masa akan datang atau menunggu pengumuman berhubung isu ini.

-via Permohonan online rebat telefon pintar RM200 tergendala
BERITA BAIK, permohonan sudah dibuka sebagaimana dijanjikan, ianya bermula pada Januari 2013 (sekarang). BERITA KURANG BAIK, bagi yang ingin mendaftar dan membuat permohonan bagi rebat telefon 3g ber nilai Rm200 ini, anda boleh terus akses laman sesawang khas menerusi pautan link komunikasibelia.skmm.gov.my ini. Namun malangnya buat masa ini laman sesawang tersebut dilihat ‘oveload’ yang mungkin disebabkan terlalu ramai yang mengaksesnya, hingga ianya tidak boleh dibuka kini. Namun kami pasti bagi permasalahan ini, pihak berwajib akan menyelesaikannya secepat mungkin. Oleh demikian anda boleh mencuba di masa akan datang atau menunggu pengumuman berhubung isu ini.

-via Permohonan online rebat telefon pintar RM200 tergendala
BERITA BAIK, permohonan sudah dibuka sebagaimana dijanjikan, ianya bermula pada Januari 2013 (sekarang). BERITA KURANG BAIK, bagi yang ingin mendaftar dan membuat permohonan bagi rebat telefon 3g ber nilai Rm200 ini, anda boleh terus akses laman sesawang khas menerusi pautan link komunikasibelia.skmm.gov.my ini. Namun malangnya buat masa ini laman sesawang tersebut dilihat ‘oveload’ yang mungkin disebabkan terlalu ramai yang mengaksesnya, hingga ianya tidak boleh dibuka kini. Namun kami pasti bagi permasalahan ini, pihak berwajib akan menyelesaikannya secepat mungkin. Oleh demikian anda boleh mencuba di masa akan datang atau menunggu pengumuman berhubung isu ini.

-via Permohonan online rebat telefon pintar RM200 tergendala
BERITA BAIK, permohonan sudah dibuka sebagaimana dijanjikan, ianya bermula pada Januari 2013 (sekarang). BERITA KURANG BAIK, bagi yang ingin mendaftar dan membuat permohonan bagi rebat telefon 3g ber nilai Rm200 ini, anda boleh terus akses laman sesawang khas menerusi pautan link komunikasibelia.skmm.gov.my ini. Namun malangnya buat masa ini laman sesawang tersebut dilihat ‘oveload’ yang mungkin disebabkan terlalu ramai yang mengaksesnya, hingga ianya tidak boleh dibuka kini. Namun kami pasti bagi permasalahan ini, pihak berwajib akan menyelesaikannya secepat mungkin. Oleh demikian anda boleh mencuba di masa akan datang atau menunggu pengumuman berhubung isu ini.

-via Permohonan online rebat telefon pintar RM200 tergendala
BERITA BAIK, permohonan sudah dibuka sebagaimana dijanjikan, ianya bermula pada Januari 2013 (sekarang). BERITA KURANG BAIK, bagi yang ingin mendaftar dan membuat permohonan bagi rebat telefon 3g ber nilai Rm200 ini, anda boleh terus akses laman sesawang khas menerusi pautan link komunikasibelia.skmm.gov.my ini. Namun malangnya buat masa ini laman sesawang tersebut dilihat ‘oveload’ yang mungkin disebabkan terlalu ramai yang mengaksesnya, hingga ianya tidak boleh dibuka kini. Namun kami pasti bagi permasalahan ini, pihak berwajib akan menyelesaikannya secepat mungkin. Oleh demikian anda boleh mencuba di masa akan datang atau menunggu pengumuman berhubung isu ini.

-via Permohonan online rebat telefon pintar RM200 tergendala

9 comments:

Ummi Iman at: 1/04/2013 8:17 pm said...

Erm.. berminat juga

Anonymous at: 2/04/2013 7:51 pm said...

Alamak...suri rumah nda dpt rebat ni....??

Anonymous at: 2/04/2013 7:51 pm said...

Suri rumah????

Anonymous at: 2/22/2013 10:48 am said...

Surirumah dpt asalkan bwh 30thn

Anonymous at: 3/21/2013 11:31 pm said...

Mcm mana n check lulus ke tak??

Thah Ateh at: 4/15/2013 8:37 pm said...

lau org xkije xlehla nk isi rebat ni???

Shah Rudin at: 4/19/2013 11:28 am said...

mcm mne nk anta print pn xde...

Shah Rudin at: 4/19/2013 11:29 am said...

mcm mne nk anta print pn xde osak

Permata Mahligai at: 5/15/2013 3:22 pm said...

Memang ramai pengguna telefon bimbit kad pra bayar di Malaysia sekarang....cuma tak ramai org kita yang mengambil peluang untuk menjual topup oleh kerana kata mereka menyusahkan nak pergi beli kopun topup yabg berbilang Telco yang tumbuh bercambah di Malaysia sekarang.
Tak mengapa, saudara jangan risau, kalau BERMINAT nak bisnes topup yg sangat mudah, tidak perlu ada kaunter atau kedai. Cukup sekadar meggunakan kiosk topup layan diri. Anda sebagai pemilik boleh tempatkan kiosk ini dimana-mana yang anda pilih lokasinya. Kiosk ini tidak memerlukan talian telefon. Ianya disambung menggunakan GPS.Ingintahu lebih lanjut, klik yang saya sertakan ..ni ha. http://tinyurl.com/bw3cdog

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com