Sahabat Que 'Silent Readers'

FITNAH JAHAT TERBARU Berkenaan ISU GEREJA... Ya Allah, Ampunilah Dosa SI PEMFITNAH

1/29/2013 11:41:00 pm

FITNAH JAHAT TERBARU Berkenaan ISU GEREJA... Ya Allah, Ampunilah Dosa SI PEMFITNAHIni dia... Fitnah terbaru.... Dahlah ambik gambar kat internet lepas tu di editnya.... Dan kemudian nak war-warkan kononnya di Petaling Jaya walhal itu di Amerika.... Kan dah kantoi... Lagipun nama Gereja tu kan terpampang je kat situ. Pada Abe, budak tadika pun boleh Google nak tengok kat Malaysia atau kat mana lokasi Gereja tu, hurmmmmm... Kenapalah ada orang yang buat perangai FITNAH macam ni...



Semakin bertambah DOSA & BERKURANGLAH PAHALA si pemFITNAH ni... 

Abe xdelah Pro mana2, CUMA apa yg Abe lihat kat sini, FITNAH BERLELUASA sekarang ni, hurmmm

untuk tengok lokasi sebenar Gereja ni, tengok je video yang Abe sediakan di bawah ni. Klik TAJUK ENTRI ni
cuba tgk video ni untuk kepastian di manakah Gereja tersebut. Klik PLAY je kalu nak tengok Video ni.




Cukup-cukuplah buat fitnah ... Buat tambah DOSA kering je

Sumber: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=468072226575678&set=a.310968618952707.67527.310631758986393&type=1&theater

You Might Also Like

4 comments

  1. Ni semua provokasi......
    Saja cari jalan nak cetuskan isu keagamaan......

    ReplyDelete
  2. apalah tak ada kerja ,... buat kerja mcm ni.

    ReplyDelete
  3. Que, ini semua kerja jahat pencacai2 Umno. Mereka cuba menggunakan agama sebagai senjata untuk mewujudkan kebencian orang Melayu terhadap agama lain.Tapi nampaknya kerja jahat mereka ini tidak memberi apa2 kesan lagi kerana rata2 orang dengan cepat dapat kesan penipuan mereka.

    ReplyDelete
  4. salam...
    dalam the star beberapa hari lepas,ada satu berita yang memberitahu 1100 pelatih plkn sessi 2012 tidak tahu bersolat.

    hu hu hu..salah kristian kah?
    isu bible bahasa melayu,pada aku..satu isu kelakar kerana nmpk sngt lemahnya umat islam melayu yang hanya membaca bible boleh murtad

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad