BERLAKON GANTUNG DIRI, BENAR-BENAR MATI TERGANTUNG...!!!


BERLAKON GANTUNG DIRI, BENAR-BENAR MATI TERGANTUNG...!!!Brazil – Pelakon Tiago Klimeck, 27, yang secara tidak sengaja menggantung diri ketika berlakon dalam satu babak sempena perayaan Good Friday meninggal dunia selepas koma selama beber atas Klimek.



Mereka kemudiannya mengangkatnya, namun Klimeck sudah tidak sedarkan diri. Imbasan yang dijalankan doktor mendapati dia mengalami sesak nafas sehingga mengakibatkan otaknya tidak menerima oksigen. 

baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni

Mesin hayat yang dipasang padanya telah dibuka semalam dan bedah siasat akan dilakukan. Sementara polis akan menjalankan siasatan bagi mengetahui bagaimana kejadian itu berlaku. Persembahan itu diadakan setiap tahun di Brazil dan mendapat sambutan hangat daripada penonton. 



6 comments:

{ paripariputih } at: 1/17/2013 12:05 am said...

ok... moral of the story... hurm... jgn mempermain2kan kematian :P

{ MawardiYunus } at: 1/17/2013 12:47 am said...

uih giler seram...

{ fizafantagirO } at: 1/17/2013 9:55 am said...

berlakon lagi macam tu .ishh..

{ PaPa Blogger } at: 1/17/2013 9:57 am said...

ngehehehe... tu belum berlakon kene tembak kan.. apedah.. nak berlakon mati, last2 mati betul betul...

{ Leeza dayasari [santai leeza] } at: 1/17/2013 12:50 pm said...

ajal..
lakonan yg sgt berani yg akhirnya mengundang keburukan.

{ Sukma Haron } at: 1/17/2013 3:14 pm said...

WARNING FOR ACTOR & ACTRESS DON'T PLAYFUL FOR ACT...

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine