YA ALLAH: Lagi Gambar Kekejaman di Syria

Ya Allah, sampai hati betul. Kucing yang tak berdosa langsung ini pun menjadi mangsa. Kekejaman ini berlaku di Syria. Sehingga sanggup membunuh muslim muslimin yang tidak berdosa. Kucing pun jadi mangsa. Abe tak dapat lah nak 'imagine' macamanalah keadaan rakyat di Syria ni, Ya Allah... 

Yang Abe dapat bantu setakat ni, cumalah hanya menyedekahkan doa setiap kali Solat... Ya Allah, bebaskan Rakyat Syria dari peperangan ni... 

*Perkongsian Abe ini hanyalah semata2 untuk diambil ikhtibar pada kita semua, & untuk korang komen Blog Abe ni, caranya, korang kena KLIK tajuk entri ni, barulah akan muncul Slot Komen... Pastu korang tinggalkan Komen ye... Tq. Sila LIKE entri ni jika korang suka & korang rasa entri ni patut dikongsikan untuk kebaikan bersama... Tq, jasamu Dikenang. Pada yang masih belum lagi jadi Sahabat Abe, silalah jadi Sahabat Abe di www.queachmad.com....

5 comments:

{ AiNiEy } at: 8/13/2012 12:03 am said...

sedihnya tengok..!
sampai hati diorang..
:(

{ Herma Julianny } at: 8/13/2012 8:46 am said...

kesiannya...
bergenang air mata...='(

{ Iam Areuz } at: 8/15/2012 10:33 pm said...

SEDEY NYOH SERO ....
MANUSIA SKUNK DOP WARAS DOH ....

Anonymous at: 9/15/2012 5:36 am said...

Εѵeгything iѕ veгy opеn
wіth a prеcіsе descгiptіon οf the іssuеs.
It wаѕ tгuly infοrmative.

Your site іs useful. Μаny thanks for sharіng!
Stop by my web-site - payday

Anonymous at: 9/25/2012 7:01 pm said...

Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it
;) I am going to revisit once again since I bookmarked it.

Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.
My webpage - The Diet Solution Reviews

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine