Sahabat Que 'Silent Readers'

YA ALLAH: Lagi Gambar Kekejaman di Syria

8/12/2012 11:55:00 pm

Ya Allah, sampai hati betul. Kucing yang tak berdosa langsung ini pun menjadi mangsa. Kekejaman ini berlaku di Syria. Sehingga sanggup membunuh muslim muslimin yang tidak berdosa. Kucing pun jadi mangsa. Abe tak dapat lah nak 'imagine' macamanalah keadaan rakyat di Syria ni, Ya Allah... 

Yang Abe dapat bantu setakat ni, cumalah hanya menyedekahkan doa setiap kali Solat... Ya Allah, bebaskan Rakyat Syria dari peperangan ni... 

*Perkongsian Abe ini hanyalah semata2 untuk diambil ikhtibar pada kita semua, & untuk korang komen Blog Abe ni, caranya, korang kena KLIK tajuk entri ni, barulah akan muncul Slot Komen... Pastu korang tinggalkan Komen ye... Tq. Sila LIKE entri ni jika korang suka & korang rasa entri ni patut dikongsikan untuk kebaikan bersama... Tq, jasamu Dikenang. Pada yang masih belum lagi jadi Sahabat Abe, silalah jadi Sahabat Abe di www.queachmad.com....

You Might Also Like

5 comments

  1. sedihnya tengok..!
    sampai hati diorang..
    :(

    ReplyDelete
  2. kesiannya...
    bergenang air mata...='(

    ReplyDelete
  3. SEDEY NYOH SERO ....
    MANUSIA SKUNK DOP WARAS DOH ....

    ReplyDelete
  4. Εѵeгything iѕ veгy opеn
    wіth a prеcіsе descгiptіon οf the іssuеs.
    It wаѕ tгuly infοrmative.

    Your site іs useful. Μаny thanks for sharіng!
    Stop by my web-site - payday

    ReplyDelete
  5. Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it
    ;) I am going to revisit once again since I bookmarked it.

    Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.
    My webpage - The Diet Solution Reviews

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad