SUBHANALLAH: Atlet Ini Menangi Emas Walaupun Berpuasa..

Atlet Ini Menangi Emas Walaupun Berpuasa..
baca lagi, KLIK TAJUK ENTRI ni..
Subhanallah. Kebesaranmu Ya Allah... Abe akur sangat, puasa tak seharusnya dijadikan alasan. Atlet warga Britain yang berasal dari Somalia iaitu Mohammad Farah atau lebih dikenali dengan gelaran Mo Farah telah memenangi pingat emas acara larian 10,000 meter di Olimpik London 2012. Mo Farah berkata “Selama Ramadhan, saya berpuasa, meski hal itu bukan sesuatu yang mudah bagi olahragawan”.

*Perkongsian Abe ini hanyalah semata2 untuk diambil ikhtibar pada kita semua, & untuk korang komen Blog Abe ni, caranya, korang kena KLIK tajuk entri ni, barulah akan muncul Slot Komen... Pastu korang tinggalkan Komen ye... Tq. Sila LIKE entri ni jika korang suka & korang rasa entri ni patut dikongsikan untuk kebaikan bersama... Tq, jasamu Dikenang. Pada yang masih belum lagi jadi Sahabat Abe, silalah jadi Sahabat Abe di www.queachmad.com....

7 comments:

{ babycomel } at: 8/10/2012 1:02 pm said...

Walaupun berpuasa, tiada halangan untuk semua tu.. syukur Allah berikan beliau kekuatan utk menang emas,

{ FiZ } at: 8/10/2012 2:29 pm said...

alhamdulillah.jangan jadikan puasa sebagai halangan.rezeki dia :)

{ fizafantagirO } at: 8/10/2012 3:26 pm said...

alhamdullilah ..

{ Rosniena } at: 8/10/2012 3:43 pm said...

Alhamdulillah syukurlah kerana amalan akhirat tetap tidak dipinggirkan

{ Faizul Osman } at: 8/10/2012 4:00 pm said...

tahniah dan Alhamdulillah... bulan Ramadhan bukan alasan utk kita jd malas...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/iklan-raya-yang-bermakna.html

{ Herma Julianny } at: 8/10/2012 4:16 pm said...

tahniah...
terharu pula sy tgk muka dia...
mcm kesian je...
dah la mata dia nampak cengkung..
tentu amat mencabar kan..
tahniah sekali lagi..
ini membuktikan wpun berpuasa, tp msh mampu melakukan kerja..
10,000 meter tu!=)

{ AiNiEy } at: 8/28/2012 10:46 am said...

alhamdulillah..

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine