EKSKLUSIF: Gambar Samsung Bayar Saman Apple SEJUTA DOLAR Dengan Menggunakan Duit 5 Sen

Pada mulanya, pengawal keselamatan yang melindungi kemudahan menyangka ia dialihkan ke tempat yang salah, tetapi beberapa minit kemudian, Tim Cook (Ketua Pegawai Eksekutif Apple) menerima panggilan dari Samsung Ketua Pegawai Eksekutif menjelaskan bahawa mereka akan membayar $1000000000 dolar untuk denda baru-baru ini dengan yang diutuskan terhadap Selatan syarikat Korea dengan cara ini.

Apa yang lucunya adalah dokumen yang ditandatangani tidak menetapkan kaedah pembayaran tunggal, jadi Samsung berhak untuk menghantar kepada pencipta iPhone sedolar bilion seperti yang mereka fikirkan terbaik. Lee Kun-Hee berkata, ia adalah taktik kotor, menyebabkan Pihak Apple sakit kepala kerana mereka perlu untuk memohon untuk mengira semua wang itu, dan memeriksa jika ia adalah lengkap dan cuba untuk mencari bank bagi mengira semua duit yang telah dihantar oleh pihak Samsung.
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni

Lee Kun-hee, Pengerusi Samsung Electronics, memberitahu media bahawa, syarikat itu tidak akan takut oleh sekumpulan “Geeks dengan gaya” dan bahawa jika mereka mahu bermain kotor, mereka juga tahu bagaimana untuk melakukannya.

Anda boleh menggunakan syiling anda untuk membeli minuman di mesin sedikit untuk hidup atau mencairkan syiling untuk membuat komputer, itu bukan masalah saya, saya sudah membayar mereka dan memenuhi undang-undang.

Sejumlah 20000000000 syiling, telah disampaikan dan berharap untuk menamatkan persengketaan pada minggu ini - Sumber

Sadis sungguh..hahaha.. hahaha...memang stok perli sungguh la..nak gelak pun ada.....syarikat Samsung bayar saman Apple bernilai USD1 billion pakai duit syiling 5sen sebanyak 30 trak. puas la en apple nak kira duit tu nanti...

9 comments:

{ amengs88 } at: 8/30/2012 3:18 pm said...

hahahaha... kalau sya pon buat macam ni wooo.. biar padan muka dia... hahahaha

{ AsmarArafad } at: 8/30/2012 3:21 pm said...

saya setuju dengan tindakan samsung tu

{ Herma Julianny } at: 8/30/2012 3:34 pm said...

mesti stress kan..
huhu..

{ DekNie } at: 8/30/2012 4:19 pm said...

hehhee... makan dalam...

{ Iwan } at: 8/30/2012 4:54 pm said...

HIDUP SAMSUNG!!!!

Anonymous at: 8/30/2012 5:36 pm said...

terbaik

{ cahayaituaku } at: 8/30/2012 5:49 pm said...

hhuhuhuhuhuh...nak sgt gantirugi hehehehehe

{ Faizul Osman } at: 8/30/2012 6:45 pm said...

bru padan muka kena mcm tu... sy yg kira syilling rm50 pun dah mengeluh, inikan pula 30 trak... terus mati...

{ Miss. LoNeLy } at: 8/31/2012 2:23 pm said...

terbaik..hahaha

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine