SUBHANALLAH: Gambar Bayi yang SYAHID

SUBHANALLAH...
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni
Bayi ini SYAHID dalam wajah yang KERIANGAN....... Sedih betul bila Abe tengok gambar ni, sayu sangat hati ni. TAPI pada masa yang sama, terfikir jugak Abe, alangkah Agungnya kebesaranMU Ya Allah... Biar HANYA gambar ni yang berkata-kata. Abe hanya mampu untuk bersyukur & mengharapkan keampunanNya...

*Perkongsian Abe ini hanyalah semata2 untuk diambil ikhtibar pada kita semua, & untuk korang komen Blog Abe ni, caranya, korang kena KLIK tajuk entri ni, barulah akan muncul Slot Komen... Pastu korang tinggalkan Komen ye... Tq. Sila LIKE entri ni jika korang suka & korang rasa entri ni patut dikongsikan untuk kebaikan bersama... Tq, jasamu Dikenang. Pada yang masih belum lagi jadi Sahabat Abe, silalah jadi Sahabat Abe di www.queachmad.com....

5 comments:

{ Faizul Osman } at: 8/09/2012 9:32 pm said...

sejuk je wajah dia...

{ Leeza dayasari [santai leeza] } at: 8/09/2012 9:40 pm said...

tersenyum.

{ razi } at: 8/10/2012 8:17 am said...

insan terpilih

{ Rosniena } at: 8/10/2012 10:48 am said...

syurga pasti untuk baby ini..indahnya kurniaan Allah

Anonymous at: 3/28/2014 9:53 am said...

Alhamdulillah...semua itu dari Allah..indahnya syahid..mampukah aku menjadi seorang yang mati dalam keimanan..YaAllah..berikan aku keampunan dan hidayah agar aku dapat kesyurgaMU

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine