'Segmen: JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN!'


Salam

Hari ni Abe terasa nak menulis la... Ni Segmen ke 3 rasanya yang Abe join kot... Korang pun kalu nak join, Klik Jugak kat 'Banner' kat atas ni ye... Untuk makluman, Sahabat Abe kat Blog ni baru 430 orang je...

22 comments:

{ nurhafizah shaffril } at: 8/28/2012 6:41 pm said...

salam..ziarah dari segmen yg sama=)
done follow..
http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/

{ вʋввℓɛ ρσρƨ } at: 8/28/2012 10:24 pm said...

hana dtg dr segmen yang sama ;) jom melawat n follow blog hana ;) nanti hana follow blik ;)

{ Mrs.BuduBilis } at: 8/28/2012 10:28 pm said...

Singgah sini dari segmen yang sama .
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

{ ~PILOT LOVER~ } at: 8/29/2012 12:28 am said...

singgah and follow sini... dari segmen yg sama..salam perkenalan ^_^ jemput singgah blog naz ye ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

{ ~didiey~ } at: 8/29/2012 1:09 am said...

salam.
done follow awak ^_^
datang dari segmen yg sama...

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

{ Mimie } at: 8/29/2012 2:59 am said...

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

{ Jaja Sutera } at: 8/29/2012 3:12 am said...

Salam...haii..Jaja dari segmen yg sama..
Jaja dah follow awak..jemput follow Jaja balik ye.. :)
Jaja nk ajak awak join Blogwalking & Giveaway..
kat bawah ni link2 dia...tengok2 la yer kalau berminat..
time kasih..

BLOGWALKING

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

GIVEAWAY

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

{ MISS Z BERCELOTEH } at: 8/29/2012 7:18 am said...

kunjung mengunjung dari segmen yang sama :)
Meh ke blog miss z :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

{ maszull } at: 8/29/2012 9:02 am said...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/08/jom-tambah-follower-blog-sebanyak-yang.html

{ cx's } at: 8/29/2012 9:53 am said...

hye. cx dtg menjengah. ad kueh raya tk? hehehe

{ •*¨`*•Nad©•*¨`*• } at: 8/29/2012 11:48 am said...

salam...

jom singgah ke blog saya...saya dtg dari segmen yg sama.....salam perkenalan.... :)

{ Yaya Hatsumi } at: 8/30/2012 10:25 pm said...

Follow sini dari segmen yang sama :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

{ Marble } at: 8/31/2012 3:05 pm said...

singgah sini dari segmen yg sama..=D

{ FaLya } at: 8/31/2012 6:07 pm said...

dtg dari segmen sama..done follow,
jom join GA ni, terbaik punya!!
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/07/mega-giveaway-by-cik-fie-anisah-n-aiman.html

{ Princess Syazliyana } at: 9/03/2012 11:06 am said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html dtg follow sini .. jomm follow sy .

{ mselim3 } at: 9/03/2012 1:34 pm said...

datang daripada segmen yang sama dan follow sini if u free follow me k....

http://mselim3.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

{ \\ Izzah // } at: 9/03/2012 6:04 pm said...

Timekasih join dan support Izzah :)

{ LIA AZMAN } at: 9/05/2012 10:21 am said...

singgah join sini dari segmen ^^

{ Atin Tory } at: 9/05/2012 3:24 pm said...

Salam dari segmen yg sama
done follow awk :D
jangan lupa follow saya balik k :D

http://fatinhalid.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

{ alyza } at: 9/05/2012 8:25 pm said...

salam dari segmen yang sama
done follow sini :)

http://alyzass501luv.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

{ pelengkap rusuk kiri } at: 9/07/2012 6:48 pm said...

hye ! done follow sini.
jemput singgah ke blog saya :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

{ ~AiMi SyAhiRAh~ } at: 9/27/2012 12:51 pm said...

Salam dear.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine