Sahabat Que 'Silent Readers'

'Segmen: JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN!'

8/25/2012 06:12:00 pm


Salam

Hari ni Abe terasa nak menulis la... Ni Segmen ke 3 rasanya yang Abe join kot... Korang pun kalu nak join, Klik Jugak kat 'Banner' kat atas ni ye... Untuk makluman, Sahabat Abe kat Blog ni baru 430 orang je...

You Might Also Like

22 comments

  1. salam..ziarah dari segmen yg sama=)
    done follow..
    http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hana dtg dr segmen yang sama ;) jom melawat n follow blog hana ;) nanti hana follow blik ;)

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari segmen yang sama .
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  4. singgah and follow sini... dari segmen yg sama..salam perkenalan ^_^ jemput singgah blog naz ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  5. salam.
    done follow awak ^_^
    datang dari segmen yg sama...

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  6. http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  7. Salam...haii..Jaja dari segmen yg sama..
    Jaja dah follow awak..jemput follow Jaja balik ye.. :)
    Jaja nk ajak awak join Blogwalking & Giveaway..
    kat bawah ni link2 dia...tengok2 la yer kalau berminat..
    time kasih..

    BLOGWALKING

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    GIVEAWAY

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  8. kunjung mengunjung dari segmen yang sama :)
    Meh ke blog miss z :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/08/jom-tambah-follower-blog-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  10. hye. cx dtg menjengah. ad kueh raya tk? hehehe

    ReplyDelete
  11. salam...

    jom singgah ke blog saya...saya dtg dari segmen yg sama.....salam perkenalan.... :)

    ReplyDelete
  12. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini dari segmen yg sama..=D

    ReplyDelete
  14. dtg dari segmen sama..done follow,
    jom join GA ni, terbaik punya!!
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/07/mega-giveaway-by-cik-fie-anisah-n-aiman.html

    ReplyDelete
  15. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html dtg follow sini .. jomm follow sy .

    ReplyDelete
  16. datang daripada segmen yang sama dan follow sini if u free follow me k....

    http://mselim3.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  17. Timekasih join dan support Izzah :)

    ReplyDelete
  18. singgah join sini dari segmen ^^

    ReplyDelete
  19. Salam dari segmen yg sama
    done follow awk :D
    jangan lupa follow saya balik k :D

    http://fatinhalid.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  20. salam dari segmen yang sama
    done follow sini :)

    http://alyzass501luv.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  21. hye ! done follow sini.
    jemput singgah ke blog saya :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  22. Salam dear.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad