Sahabat Que 'Silent Readers'

BIAR BETUL: Avanza 2 Versi? Kemek & Tak Kemek?

8/05/2012 12:06:00 pm


Kereta apa ni? Peliks nya.... Sungguh, ni kali pertama Abe tengok kereta sepeliks ni. Siap duk parking sebelah menyebelah lagi tu.... Seiring sejalan... Cit, macam lagu Kak Pah je...

Malam tu, Abe ada tanyalah jugak kat Sahabat Abe, apakah model kereta tu? Kemek semacam je... Memula, igtkan kete yg eksiden... Tapi bila dorg eksplain, rupanya kete tu memang model mcm tu, dibuat designnya segitu... Mungkin bagi orang yang berkenan dengan designnya segitu, dorg beli je. TAPI pada Abe, Abe memang langsung tak berkenan... 

Tepuk dada tanya Hati... Awal2 lagi hati Abe dah jawab, TAKMAU!!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

You Might Also Like

5 comments

  1. abe, dlm duk tak cantik tu byk jgk org beli avanza baru tu tau.. walaupun design dia agak sedikit kelakar, tp disebabkan org yakin dgn jenama Toyota tu sebab diorg beli..

    ReplyDelete
  2. Hehehe kereta kemek.. Tp agak panjang sket dr yg lama la kn

    ReplyDelete
  3. ada juga org kata cantik..
    tp saya tak berkenanlah..
    cantik lagi yang design lama tu..=)

    ReplyDelete
  4. Setuju...mcm pelik skit, ada sekali tu mak kebetulan follow avanza baru ni, terdetik kat hati 'sian, kereta baru tp dh kemek' tapi ble perati balik, mmg design dia gtew heeeeee....

    ReplyDelete
  5. nama dia avanza veloz

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad