Sahabat Que 'Silent Readers'

Jambatan Berhampiran TOL PUTRAJAYA SAH Telah RUNTUH | KISAH NYATA TERGEMPAR

2/28/2013 07:48:00 pm

Jambatan Berhampiran TOL PUTRAJAYA SAH Telah RUNTUH | KISAH NYATA TERGEMPAR | Abe dapat maklumat ni daripada Sahabat Abe, Blog kakisembang.com yang telah secara LIVE ada di lokasi kejadian tadi. Gambar-gambar yang dia rakam sendiri Abe paparkan kat sini untuk korang semua tengok. Abe tak pastilah pulak ada kemalangan jiwa atau tak.


Lokasi jambatan ini adalah berdekatan dengan Selangor Science Park 2. Laluan ini juga adalah laluan utama untuk menghala ke Shah Alam. Ia terletak di antara laluan ke KLIA, CyberJaya dan Putrajaya.
lagi gambar Klik TAJUK ENTRI ni



You Might Also Like

4 comments

  1. Macam ni pun boleh ke~~

    ReplyDelete
  2. macam2 ada kat m'sia... konpom rasuah. kalau sebab pergerakkan tanah... mana soil study, geologist study, EIA report ... tu sume alasan...

    cer semak balik sapa kontrekter yg buat tu... sapa yg bagi projek tu, sapa yg sain lulus, sapa yg lulus baget, berapa banyak dia lulus... pasti superb... sama la keadaannya masa aku dok keja kat PiPiJay dulu... projek mahal2 belaka... sekolah rendah pun berpuluh2 juta (60-65juta), surau pun 11-12juta... lepas tu lampu import dari holland kalau tak silap aku tak terang kena beli lain, komputar sekolah tak yah cakap le... tergolek2 macam barang lusuh... pejabat PiPiJay pon bole banjir beb di tingkat 7 masa tu... sebab sistem air bocor bila projek dah siap... bila aku tak lulus claim kontrektor... kena panggil, kena soal-siasat sebab apa tak lulus... aku buat selamba je... kalau sapa2 nak luluskan sain laeeee.... tetiba kontrektor open table belanja BBQ kat staf PiPiJay.... hore-hore.... claim lulus... las2 aku blah.... nak ofer jd permenent staf pun aku tak sior... rasuah banyak....

    ReplyDelete
  3. Bila runtuh diputrajya cakap rasuah.. Tapi bnjir di kelantan, kedah, xckp plak geng2 pktan rasuah sbb saliran tak btul wlpan bnyk kli baiki.. Munafiq2.. Jgn buat andaian.. Tkt diri kita tmsk dlm org munafiq.. Nauzubillah...

    ReplyDelete
  4. Aku ingat ini bukan rasuah punya hal!,ini pasal Ultraman landing kat situ kot!,ha...ha....

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad