Friday, 8 February 2013

KISAH NYATA Yang SEDIH | Ini Kisah Benar


KISAH NYATA Yang SEDIH | Ini Kisah Benar | Ramai diantara kita hari ini berkongsi kisah sedih betapa kejamnya manusia yang meracuni haiwan besar ini. Lebih menyedihkan lagi apabila melihat air mata anak gajah ini berlinang sambil mengusap sayang si ibu yang sudah mati. 


Tahukan anda kisah sedih seperti ini adalah asam garam harian rakyat Syria, lebih menyedihkan lagi di sana ianya berlaku kepada manusia yang mempunyai hati dan perasaan. Masihkah anda ingat pada si comel yang bernama Omar? Dia menjadi saksi pembunuhan ibu dan ayahnya dihadapan mata.

3 comments:

AyueJean AJ at: 2/08/2013 9:13 am said...

Ya Allah....
Kejamnya....
Nak menitis airmata tengok gambar pertama...
Walaupun kepalanya cedera, sempat dia buat peace...

Siti Anirah Azuri at: 2/08/2013 12:18 pm said...

Mereka semua akan peroleh pahala jihad Islam.. InsyaAllah.. Sebolehnya nak juga jadi mcm mereka.. aminn

aynora nur at: 2/08/2013 6:10 pm said...

dunia sudah semakin tua, manusianya pula semua buta...tak tau nak kata apa dah!

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com